[ROM] ApeX 1.3.1 for Droid 2 - Running, running, as fast as it can

Discussion in 'Apex' started by Fabolous, Dec 19, 2010.

  1. jediman

    jediman Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Could possibly be due to the OCing...does it happen without it?

    Also, I had a major screen lock issue like that when running one of the wifi tether apps for root off the market place..it was one of the freebies..can't remember which one it was now, but every time i had that app on after a couple of hours or so, the screen never turned back on. Once I removed the app the issue went away. Something possibly to do with the way it was keeping the device 'awake' for wifi I think.
     
  2. Goatastic

    Goatastic Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I doubt it is the oc settings. I am running at the exact same settings as before so I don't see it being that. As far as the wifi tether thing. I have barnacle installed and have since I rooted my phone and never seen that issue.
     
  3. jediman

    jediman Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hmm, weird.

    Well, I have Apex back on my D2 and am loving it.
    I will 100% agree that the Google Voice command app is lightyears better than Moto's. Seriously...why does Moto bloto so mucho?

    Looking forward to a full Gingerbread based ApeX :-D

    Oh, dumb Q from me but...the the HDMI settings in the D2...I take it thats for DX only? Or is it possible for me to stream video via mini to full HDMI cables??

    Also anyone else ever hear more about the DX cam vs the D2 cam? I still am betting its the same hardware and just needs to be unlocked somehow...
     
  4. palindrome

    palindrome Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. palindrome

    palindrome Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anybody have the time to post a moderate but proven list of settings for jrummy overclock? I just survived a nightmare of getting my phone back up and running over the itty bitty charge led which still doesn't work...not mentally prepared for another meltdown. Just a litttle more speed would be nice. Love the rom

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  6. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Developer

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Sorry, the HDMI is DX only ;) The 3620 SoC in the D2 actually lacks that feature (we have the 3630).

    As for the camera, the app is the same, the build.prop defines how it works (I believe). The hardware is different too (the DX has the same sensor as in the Evo and DI, I believe).

    Everyone's phone is going to be a little different. The good thing about that app is that, so long as you don't have it set to overclock at boot, a reset will wipe all the overclock settings so you can't really get yourself into much trouble.
     
  7. palindrome

    palindrome Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    After installing rom today, the market auto updated adw. It appears in settings/apps/manage apps/sdcard. Could this pose any problems with apex based adw

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. phoenixus

    phoenixus Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm having an issue with the hardware keyboard.

    It seems the keys are off. When I press the alt lock key, it pulls up the menu options.

    "Alt + 2" inserts a 1.

    Anything I can do to fix this? Did I do something wrong? I just flashed this, first ROM.

    Also, orientation isn't changing when I tilt the phone.

    And the camera doesn't work.
     
    #68 phoenixus, Dec 23, 2010
    Last edited: Dec 23, 2010
  9. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Developer

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Sounds like you downloaded the Droid X version.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  10. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I am having issues adding new events into my calendar
     
  11. inssane

    inssane Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +3
    Any fix for the lcd density yet?
     
  12. dch921

    dch921 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0



    The Droid 2 has the 3630 as well just check the ifixit tear down. D2 lacks the mini HDMI

    [​IMG]
     
Search tags for this page

fabolous apex v1 3 1-d2.zip