Liberty Bug Report Thread!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by Dustin., Jan 16, 2011.

  1. lordv8r

    lordv8r New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone having trouble setting custom ringtones for different contacts? I was able to get it to work for one contact but that was all.
     
  2. Dustin.

    Dustin. Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Joplin, Missouri
    Ratings:
    +0
    Custom Ringtone fix is coming along with Cytown Phone and some major/minor bug fixes along with this up-coming release.
     
  3. vampyrate

    vampyrate New Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Leesburg, VA
    Ratings:
    +0
    Today for about 30 mins the screen just flipped out and I couldn't unlock, when I did I was unable to use the onscreen keypad to unlock (had to use the physical keyboard). When that happened, it would open the browser and search over and over again while flipping between the screens when I constantly hit the back button.

    Luckily I had an old backup of it from a few days ago that I managed to boot into recovery (battery pull only) and flash back to that it has worked since then. I'm not too sure what the cause was other than possibly getting Bubble Burst Lite. Just something to look out for for other people.

    Currently running the latest Liberty Rom with the latest Red skin (not really a theme, but a skin for me since it is all the same look/feel as the "stock" Liberty, just different colors).
     
  4. ret

    ret Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    In the terminal to overclock it gives some pretty interesting options.
    [​IMG]

    That was in the Low Voltage settings, but is also in the Super Low voltage, I'm not sure about any of the others, but I would assume it's the same. That's a hell of an OC. :p
     
  5. King Yitz

    King Yitz New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    not really a bug but for some reason the ad-blocker makes the app "Audiogalaxy" inoperable. is there a way to take this app off of the block list, i dont even think it has ads in the first place.
     
  6. cyberyaga

    cyberyaga New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I second @vampyrate...

    Had the same behavior happen to me, but while using the cap dock app... It would not bring up the on screen keyboard and had to use the physical keyboard to do pin unlock.

    Rebooted and it was fine.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  7. dstortz

    dstortz Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I can't get the backlight on the physical keyboard to come on nor on the bottom buttons

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. arturocald

    arturocald Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    California
    Ratings:
    +0
    Its just a glitch bug extra zero


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  9. ajaikarran

    ajaikarran New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    battery drain

    Got a new droid x yesterday (1/18/11).

    Charged the battery to 100%. Went to bed and noticed it was dead a few hours later. Something is draining the battery. Not sure what. I have nothing running. No task killer, not overclocked, nothing, like that. Installed Liberty via WIN7 hours after I got the phone. running 2.2.1

    Any thoughts? Could it be the ROM install process?
     
  10. DroidMakesPwn

    DroidMakesPwn Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you tried just locking and unlocking the phone. Mine does the same thing until I do that every time.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  11. dstortz

    dstortz Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I will try this next time that it messes up on me. thank you for the suggestion.
     
  12. icebluemale30

    icebluemale30 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn,NY
    Ratings:
    +0
    the only bug i have with mine is that when i set a individual ringtone for a contact it still plays the default tone and in the tool box when i go to change a theme to Nextheme it tells me that the install was aborted and send a error report through clockwork ?
     
Search tags for this page
cannot connect to camera lg lucid
,
evolve sms error code 33001
,

lg apex cannot connect to camera

,

text message error code 33001