[v0.8+] Liberty Bug Reports

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by Koveleski, Jun 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rmcelroy

    rmcelroy Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    well, no dice... I am still getting random reboots in Pandora. I thought they might have been fixed (then I thought maybe the reboots we just occuring less often) but the fact of the matter is, the phone is still randomly crapping all over itself.
     
  2. bigee1212

    bigee1212 Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    how do i access partial wake usage on liberty rom .9?? on D1, i used to go to spare parts, but cant get that info anymore. (ie running, screen on, etc).
     
  3. rystan11

    rystan11 Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Knoxville
    Ratings:
    +0
    battery issues

    just went from .8 to .9 via toolbox and my battery has a '?' in it and when i plug it up to charge it says something about being an 'invalid battery'. any ideas?
     
  4. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Try wiping battery stats in cw or use the app battery calibration

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  5. rystan11

    rystan11 Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Knoxville
    Ratings:
    +0
    i did that right afterword, no change. went ahead an re-installed and fixed issue.

    i guess we'll see :)
     
  6. superslacker87

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm having an issue with contacts. When I touch one to load it, it automatically force closes and I can't access the contact.

    *Edit* 0.9
     
  7. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Are you freezing anything with titanium? I had the same issue and it was because I was freezing some Apps that were necessary for contacts to run

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  8. Bsmooth411

    Bsmooth411 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I accidentally tried to use motoblur launcher early on, had to sbf back and re-download rooted GB. Since then everytime I download Liberty V.9 I get continuous force closes, and just a black background. Has this happened to anyone else?
     
  9. mattv111

    mattv111 Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Greenville, NC
    Ratings:
    +0
    It happened to me but I read somewhere if you change a bunch of stuff in the customizer at 1 time it may mess up. So I changed just the launcher and it worked fine. Also you don't have to sbf back just wipe data and cache and reflash liberty gb

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  10. Bsmooth411

    Bsmooth411 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yep I sbf back to 2.3 and tried again without changing anything in liberty customizer and got continual forcecloses, couldn't access bootstrap or anything had to go back and sbf again to get back to rooted gb...UGH

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  11. mjhasbach

    mjhasbach New Member

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a few bugs to report for Liberty Toolbox and Liberty Customizer in Liberty GB v0.9 (Droid 2).

    1. In Liberty Customizer -> All Options Picker -> Launcher, trying to change from Launcher2 to Blur Home causes issues. Upon applying the settings and rebooting, the phone "appears" to boot with no launcher...the phone boots to a black background (no widgets) with a notification bar. I was unable to navigate my phone via any of the usual methods. I had to boot into the bootstrap and reflash to use my phone properly.

    2. In Liberty Toolbox -> Liberty Tweaks -> Manage Boot Animation -> Install bootanimation.zip on SD, most of the time (but not all) bootanimation.zip fails to install correctly and the file size of bootanimation.zip is changed to 0KB. Before flashing, I obviously verified that bootanimation.zip was not one of those "manual install only" boot animations and that it had an valid file size.

    3. Liberty Toolbox -> Liberty Tweaks -> Manage Boot Animation -> [Disable] Boot Animation (Faster Boot) fails to actually remove the boot animation. Instead, it replaces it with what I assume to be the default Gingerbread boot animation (gray/silver android text that gradient-lightens over the letters). Note that "disable" is in brackets; it's spelled incorrectly within the application.

    This is my first experience with rooting and custom ROMs in Android. I chose Liberty because it was highly recommended on the places I lurked and I decided to support the developer by buying the $5 version of Liberty Toolbox. So far I'm pretty happy with my decision.

    I can't be bothered to post logs, because I'm vacationing in Hawaii currently...sorry.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
    #143 mjhasbach, Jul 22, 2011
    Last edited: Jul 22, 2011
  12. markg777

    markg777 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    The color of the text on the corp sync for the folders are the same color as the background (black). I know its not that big of a deal but it would be nice if you could see them.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page

package file was not signed correctly on transformer tf101