new ics leak 6.7.232

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by sargentmajord, Jul 6, 2012.

  1. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    It's almost inexplicable. It's totally random whether you get 1.2 or not when you upgrade, no definitive predicter yet found. Of course you can adjust clockspeed down o raise the minimum or change the profile with any number of apps, but so far we do not have a kernel module compatible with the linux 3.X kernel that will allow us to manually clock it up via scripts as in GB.
     
  2. bluezdawg

    bluezdawg Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    557
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Boulder, Colorado
    Ratings:
    +11
    Thanks Alt! Seems really odd that folks are getting different CPU speeds from the same load, especially given a different kernel. Would make it far less likely that it's because of some residual effect of previously messing with clock speed of GB. Really tempted to load ISC, but my .905 is running so well, not sure I want to tempt fate ;-)

    Sent from my butt-kick'n DROID BIONIC using Tapatalk2
     
  3. gordz24

    gordz24 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I put 232 on and i installed No-Frills CPU control..

    It says my current is...

    Max clock, 1.2ghz
    Minclock, 300mhz
    Governor - interactive
     
  4. gordz24

    gordz24 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Also, just ran a quadrant and got a 3079 score. I cant remember what it was before I got on ICS. Anyone know?
     
  5. brianjr1

    brianjr1 Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm pretty sure they were in the 2200ish range on GB, but don't count me to that.
     
  6. jwilly216

    jwilly216 Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    416
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    This is awesome all the attention bionic is getting. I don't remember any other phone having this many ics leaks. I love it.keep em coming. Although I'm not gonna flash them all.
     
  7. aaf709

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    I saw in another post that the RAZR had 6 leaks, so we're close.

    Sent from my DROID BIONIC using Droid Forums
     
    Last edited: Jul 8, 2012
  8. wseyller

    wseyller Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hendersonville NC
    Ratings:
    +9
    I feel the same. I will probably wait.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  9. bbucks36

    bbucks36 Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    309
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Orlando,FL
    Ratings:
    +1
    still on .229 leak getting 2900 ish with 1.2 ghz bump View attachment 52504 View attachment 52503
     
    Last edited: Jul 7, 2012
  10. dluke

    dluke Member

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    hey sorry Dave i should have specified.. when using any of the other home launchers (im using Apex) you get a few other options besides wallpaper, widgets being one of them.. and its a different menu than the one in the drawer, and up until this build you could see the icons for all the widgets but not the text of the names..
     
  11. jason1175

    jason1175 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ahh...didn't realize that's what you'd done.
     
  12. gordz24

    gordz24 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Truthfully, I havent been happy with my bionic. Until now. I had to upgrade from an X because my girlfriend dropped it in the sink, the phone still worked but the screen was like all water marked. I thought the jump from a single do dual core would be huge, but not really. I have to drive like 5 min from my house to get 4g, im right on the fence, but i get 3 here, once in a while, it switches to 4g.


    But since I put these leaks on, the phone is amazing. IDK, but the screen looks better, idk how thats possible. zipping from menu to menu flawless, the scrolling of pages is smooth as butter, this is the first time ive been excited and happy to be a bionic owner. A few weeks ago i felt my bionic was way out of date, but now, i feel like its a brand new phone. I cant put it down haha.

    The one problem i keep having is... I go to a website called sherdog and go to the ufc forums. MOST of the time there is an embedded youtube video, and i try to watch it, it wont play. The video buffers but the video just fails to get playing. Then, my browser gets messed up. Pages wont load, i cant go back, i have to close the browser and sometimes that doesnt work until i reboot my phone. Not sure. For the record, this was happening on 230 as well.

    EDIT, i should specify stock browser AND dolphin
     
  13. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    I was having the same issue with all the leaks prior to 232. What fixed it was when I updated to 232, I wiped data on .905 before installing the leak. If I just used the FXZ and updated from 902 to 905 to an ics leak without wiping, oddly enough I would get that problem. Even if I wiped on an ics leak I'd still get the problem. Hope this helps.

    Edit: Actually the problem is back, but only after I rooted...I think the root method messes some stuff up like email and the flash player.
     
    Last edited: Jul 7, 2012
  14. Dave12308

    Dave12308 Silver Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    3,253
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +50
    Ahhhh makes sense. And kudos to Motorola for fixing this, typically they would leave it up to the 3rd party launcher devs to code a workaround. Nice to see the final polish Moto is putting on ICS for us. If anything it seems they are being more proactive about fixing things in our build, than they were for the RAZR's official build.
     
  15. gordz24

    gordz24 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Very interesting. Yeah I didnt wipe after FXZ until the leak was on.
     
Search tags for this page

cqa test android

,
cqa test android app
,
cqa test app
,
cqa test droid
,
cqatest android
,
ics leak 6.7.232 o
,
what is cqa test android
,
what is cqa test on android phone
,
what is cqatest
,
what is cqatest android