new ics leak 6.7.232

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by sargentmajord, Jul 6, 2012.

  1. fastpakr

    fastpakr New Member

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    There are a bunch of links posted in the thread about the script to move between versions while maintaining data.
     
  2. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    Don't think for a second I'm not all over this, I've just been putting together timmy10shoes and SamuriHL's script, finding all of the depencies and getting them downloaded and assembled so the script could run. I shoul'd be done and playing in 20 minutes, I'll report tomorrow
     
  3. shawner47

    shawner47 Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Greensburg, PA
    Ratings:
    +0
  4. dluke

    dluke Member

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    so i finally got a chance to flash 232.. seems to be fine so far.. pretty much the only difference ive noticed so far is that the widget menu accessed by long pressing on the home screen has finally been fixed so that you can see the text now. other than that.. i know some people have been complaining about the volume rockers only turning down the phone volume and not the notification volume, which is true if you just turn the volume down, but if you just go all the way down to vibrate, it will change both the phone and notifications to vibrate only
    thats about it for now.. time for sleeeeep!
     
  5. Dave12308

    Dave12308 Silver Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    3,253
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +50
    ????????? When I long-press the homescreen, all I get are 3 options to add wallpaper. To add a widget I need to go into the Widgets section of the app drawer and drag it to the home screen. It has been this way with all of the leaks so far, not sure how you are getting a widget option by long pressing?
     
  6. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    I downloaded the leak. I dont know what Motorola is doing. The My Files app is gone and Zumo Cast is back. WTF?

    Sent from my Motorola (Droid) Bionic... out in the boonies of TN while picking on a guitar!
     
  7. Underwater Mike

    Underwater Mike Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Speaking of... does anyone have a comprehensive list of all apps that can be uninstalled or frozen on this leak? I've hit the obvious ones, but there's still a ton of crap in there that I probably don't need and certainly don't want.
     
  8. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    I usually Freeze the Verizon and Google apps I don't want. Just don't Freeze the Backup Assistant app. I'm going DOWN to version 6.7.2233. Sounds like it's more stable than the more resent versions. Plus my battery is draining faster than I can charge it back up. This is with 4G disabled.
     
  9. Underwater Mike

    Underwater Mike Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What does that affect, assuming that I don't ever use the VZW backup?
     
  10. Nitro Mustang

    Nitro Mustang New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So if I already have the 905 OTA running (rooted) now, would I need to only put the Blur_Version.5.9.905.XT875.Verizon.en.US on my sd-card and install it via recovery from there? I do have Voodoo root keeper installed so would that enable me to keep root to keep Titanium Backup intact? Thanks for any advice.
     
  11. jason1175

    jason1175 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Out of curiosity, did you clear the cache?
     
  12. dfib

    dfib Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Tampa, FL
    Ratings:
    +0
    nitro mustang yes. but if you used bootstrap, safe strap or forever root you need to remove them
     
  13. Nitro Mustang

    Nitro Mustang New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Solid - thanks!!
     
  14. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    No. The FXZ should have cleared all that for me.

    Sent from my Motorola (Droid) Bionic... out in the boonies of TN while picking on a guitar!
     
  15. Stingray71

    Stingray71 Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +3
    Going to hold steady at 2233, been a solid build for me all around. Leaving on a jet airplane in a week, feel confident with 2233.
     
Search tags for this page

cqa test android

,
cqa test android app
,
cqa test app
,
cqa test droid
,
cqatest android
,
ics leak 6.7.232 o
,
what is cqa test android
,
what is cqa test on android phone
,
what is cqatest
,
what is cqatest android