Liberty Gingerbread Official Bug Reports

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by jrummy16, Apr 21, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gilly336

    gilly336 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im working on it as we speak ;)
     
  2. gilly336

    gilly336 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. SLCMotor

    SLCMotor New Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    3rd that, well my widgets work for teh calendar but I can't add an event. It opens the event screen and then closes as fast as it opens. I thought it was my launcherpro but when i went into apps and loaded the regular calandar it did the same thing.

    I am still on v0.1 still, so maybe this has been fixed or maybe it is just me :)

    I guess I spoke too soon, now that I see Gilly336 provided a quick fix, which worked for my problem... Thanks
     
    #255 SLCMotor, Apr 24, 2011
    Last edited: Apr 25, 2011
  4. oo3

    oo3 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Portland
    Ratings:
    +0
    I was able to get accounts working on the new version by wiping data/cache, then installing 0.3 version.
     
  5. mbjr

    mbjr Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Web browser still not passing phone number to phone, it start phone with no number. I'm on .3.
     
  6. zer0ed77

    zer0ed77 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Centreville, Virginia
    Ratings:
    +0
    It seems like a lot of folks are wanting a Stock GB solution with lots of Blur. Just want to remind folks, this is LIBERTY GB.
     
  7. mp3ster

    mp3ster New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The one major thing i have noticed is that with the Droid X overclock app installed i get frequent reboots. Pretty much every time i open any software that requires root.
     
    #259 mp3ster, Apr 25, 2011
    Last edited: Apr 25, 2011
  8. djstnick

    djstnick Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Swype issues

    I'm on .3, and i noticed this for the first time when running car home with my car dock. When in landscape mode, swype appears almost 100% transparent when typing something. The only icon that showed up was the swype button on the keyboard. Once i took the phone out of the car dock, swype appeared to work properly, but when i hit the symbols button, the keyboard image of the qwerty keyboard remained, but i was able to use the symbols i needed just by remembering where they were.

    Later, swype forced closed, and then it started working properly again.
     
  9. majorcovert

    majorcovert New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried it two ways this morning. Once flashing right over v0.1 and once wiping cache and data.

    When I flashed over v0.1 it deleted the accounts in settings. But when I wiped everything accounts in settings showed up.
     
  10. preusstang

    preusstang Member

    Joined:
    Apr 23, 2011
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    v0.1 -> v0.3 (wiped data/cache/Dalvik Cache)

    Accounts: working
    Contact details: working
    Pulldown bar editor: working

    also confused about the motoblur setup app. any explanations yet?

    BUGS:

    1. Trying to enable Stagefright options results in
    Error: build property not supported for your device

    2. Email app still has messed up icons. Click options button in inbox and see that reload button doesn't say reload but has a weird unrelated bell icon, compose button has no icon. When viewing an email, push options, the mark unread button is a phone with double quotes and no text? In compose mode push options, the add CC/BCC option is a little messed up too.

    3. what is Email Engine 2.3.3? blur email? im confused

    ----------------------------------------

    Inquiries:

    can someone please explain to me (briefly) why blur alarm and cameras are here (and gallery?)?

    ----------------------------------------

    all in all, good ROM, im happy. A+ Jrummy, thank you much :greendroid:
     
  11. saywhaa

    saywhaa Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    wiped and installed 0.3, linking accounts works but there is no selection for facebook... all my numbers are from facebook so any help would be great.

    also how come the notification bar still shows liberty GB v0.1 if its actually 0.3?
     
    #263 saywhaa, Apr 25, 2011
    Last edited: Apr 25, 2011
  12. jdhas

    jdhas Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    334
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    http://www.droidforums.net/forum/liberty-rom-dx/143350-liberty-gingerbread-fixes.html#post1479712

    http://twitter.com/#!/jrummy16/status/62308301135822848
     
    #264 jdhas, Apr 25, 2011
    Last edited: Apr 25, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page

liberty app messed up my 3g