How to get the REAL Circles widget on OG RAZR

Discussion in 'Droid RAZR' started by bosshog85, Jan 20, 2013.

  1. FoxKat

    FoxKat Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,037
    Likes Received:
    4,301
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +4,791
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
  2. avenged61973

    avenged61973 Member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    159
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    When you open up titanium backup and it finishes loading the apps, goto backup/restore. It's at the top of the screen. Scroll down to homescreen 1.1.0.568 build 294. Long press it and select convert to system app and your done!
     
  3. FoxKat

    FoxKat Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,037
    Likes Received:
    4,301
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +4,791
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    No doubt, but I can't explain how the Homescreen.apk (the M version) got into the System/App folder or how it got System Permissions. It is both rw.r..r.. and 0 Root, yet it still acts like it's installed as a non-system app.
     
  4. yaterml

    yaterml Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    315
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Before hand go to batch operations and backup all user apps and system data

    Then see above
    Then remove old homescreen
     
  5. yaterml

    yaterml Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    315
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Did you do a reinstall as with those settings? If you install the an apk then move it the system still sees it as an user app not until you write to the system with those permissions does it change to a system app.
     
  6. yaterml

    yaterml Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    315
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Okay not important let's get you fixed up then we can figure out what happen.
    Run a batch backup
    Then long press to turn homescreen to a system apl
    Then remove old home screen
    Then we can run through the "how did this happen?"
     
    • Like Like x 1
  7. Krenzy

    Krenzy Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Yeah now I'm lost lol. I'll wait for the step by step guide ;)
     
  8. FoxKat

    FoxKat Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,037
    Likes Received:
    4,301
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +4,791
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    Hehe...yeah. I'm not sure we'll ever figure out "how this happened", but what I do know is when installing those apps, it said that they were system apps and asked me if I wanted to proceed. I said yes, so apparently it at least tried to replace the system versions. What I don't understand is how I can still have the old system version of Homescreen and yet can't find it in either Data/App or System/App.

    I am running backup now.

    Edit; By the way, here's what is in the Data/App folder for Homescreen and CirclesWidget...
    [​IMG]

    It's actually quite strange in fact...all the apps in that folder have either a "-1" or a "-2" after them in the name as shown above.
     
  9. FoxKat

    FoxKat Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,037
    Likes Received:
    4,301
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +4,791
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
  10. Krenzy

    Krenzy Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Foxkat, in System/app I have my newly moved RAZR M honeacreen as com.motorola etc, but I ala have my old standard home screen simply listed as Home screen. Is yours different?
     
  11. FoxKat

    FoxKat Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,037
    Likes Received:
    4,301
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +4,791
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    What you see above is what I have...I've moved nothing.
     
  12. Krenzy

    Krenzy Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    I guess I assumed the Dec 26 date was when you (and I) updated to JB, but the com.Motorola.homescreen or whatever is the new RAZR M version. And I just realized I may be misreading this entire conversation lol.
     
Search tags for this page
circles widget for droid razr
,
circles widget for razr
,

circles widget razr

,
droid razr circles widget
,
droid razr circle widget
,
motorola circles widget apk
,
razr circles widget
,
the circles widget is not supported
,
the circles widget is not supported on 3rd party home screen
,
widget android