[ROM] (GB) Eclipse1.3 for d4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Apr 28, 2012.

  1. Ttdag
    Offline

    Ttdag New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have one problem with this rom, the market it never updates to the google play store.
  2. kwyrt
    Offline

    kwyrt New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    That's odd. Mine updated right away. You could try downloading a GB version of gapps from here: http://goo.im/gapps and flashing it.
  3. MoonScar119
    Offline

    MoonScar119 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    videos not work?

    I tried this rom out. It was very nice. I had to go back to cm9 though because the initial setup does not work. I know Iwas warned about this on install. Once that is working let me know and I'll hop back to this rom for sure to help test.

    Quick question... does video recording work? Mine kept saying Ihad only 1 second available to record, but it did not even record that



    Edit: also a side note... my post was the 1000th droid4-roms post. Lol
    Last edited: May 5, 2012
  4. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    to setup hit the droid then hit the home key and exit the setup. when you get to the homescreen go into settings and add you google account. it is the only way due to the removal of most of blur. and yea cam works fine. you have to factory reset in safestrap right after you flash it.
    @Ttdag
    go into settings->applications->manage applications->all then clear data and clear cache for your market and it will work
    Last edited: May 5, 2012
  5. droat
    Offline

    droat New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Compass Not Working

    First, thank you! Works better than any of the ICS ROMs to date. But my compass is frozen. Thanks again.
  6. MoonScar119
    Offline

    MoonScar119 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok, reinstalled it without being a tard and used the GB gapps and not the ICS gapps. it's pretty solid. things i would like or stuff maybe i missed... i can't pick and choose my widgits in the menu, and I can't choose to have a single home screen. 3 screens are the minimum. other than that, this is an impressive bloatware free ROM with working 4g/3g/wifi and HD camera. you have my approval
  7. weber3040
    Offline

    weber3040 New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Montana
    anyone with any ideas for visual voicemail? thanks for all your help on working out the minor issues with the ROM. its awesome!
  8. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    made a new version with vvm in it!
    Last edited: May 6, 2012
  9. Kack
    Offline

    Kack Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    762
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Riverside, CA SO-CAL
    Last edited: May 6, 2012
  10. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    got a patched version workin. it has a better version of swipe as well. its signed_d4-Eclipse-v1.3.6vvm.zip so use it if you need vvm
    Last edited: May 6, 2012
  11. zagan13
    Offline

    zagan13 New Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    freehold nj
    dude. you're amazing. I've tried a lot of roms, but this is defiantly my favorite. just flashed it like 1hr ago and im in love with your work. thanks. keep doing your thing.dancedroid
  12. Ttdag
    Offline

    Ttdag New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After flashing this, it still doesn't work and when i downloaded youtube from the market, it just force closes all the time...
  13. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    can you follow the new install instructions dude?
    first
    boot to safestrap. second factory reset. third install rom. reboot.
    thats it. dont install gapps! the fccs are from stuff mixin around with the /data folder and conflicting with /system folder
    Last edited: May 6, 2012
  14. weber3040
    Offline

    weber3040 New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Montana
    Thanks a million for getting the VVM to work. Everything is working very well!:hail: Anyone have any ideas about the FM Radio for the Droid 4? not super important but would be really neat if it could be worked in. Thanks again!
  15. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
  16. weber3040
    Offline

    weber3040 New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Montana
    Well I had the droid 3 for awhile and I rooted and ROMed and the ROM I flashed had the fm radio app. And the droid 3 didn't come with the fm radio from the factory. So it seemed possible. But I'm not sure what was involved to make it work.
  17. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    pm me the rom so i can look into fm radio i tried one app but it hasnt worked so far
  18. Ttdag
    Offline

    Ttdag New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I follow install instructions, that's why I came here and asked because I did that, but then someone suggested flashing gapps. So I tried it but I didn't know that I wasn't supposed to. I was just trying every possible thing. But uhh its alright I'll just stick with old market for now
  19. kwyrt
    Offline

    kwyrt New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    You shouldn't have to wipe data when flashing a newer version of this ROM over an older version, correct? Just cache and dalvik? That's the way most ROMs I've used worked. When I installed 1.3.6 my Google Play reverted to an older version of Market for some reason and it doesn't want to update even after wiping the app data and cache.
  20. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    you have to factory reset b4 you flash now due to the script i had to add so that the new swipe will work.
Search tags for this page
after rooting my htc, terminal session is running?
,
download phonsky apk
,

droid x2 update 1.3.4

,
ecli[pse 1.3.4
,

eclipse 1.3 fully working d4

,
eclipse 1.3 rom four corners not working
,
eclipse 1.3.4
,
eclipse 1.3.8 droid4
,
eclipse 1.3.8 for droid 4
,
eclipse rom no swipe dialer
,
fully functioning x2 rom
,
removing blur from milestone x2 2.3.6