[ROM] Eclipse v3.0 (6/5/12)

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by Nitroglycerine33, Oct 31, 2011.

  1. FastKatt

    FastKatt Active Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    33
    Location:
    Cleveland, TN
    Ratings:
    +1
    Glad to help
    I got the notice, then saw the update the following day...
    My GoogleTV has yet to allow the upgrade...


    Swyped on my Droid Bionic, sent via Tapatalk.
     
  2. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    Mine updated and I didnt no what was going on thought I deleated the market lol
     
  3. mrgarrison

    mrgarrison Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR
    Ratings:
    +0
    i was just talking about how they removed useless blur services that were taking up battery by running in the background. its those little things that help so much :kiss:
     
  4. Bwilly1892

    Bwilly1892 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    is there a blue theme out for this that you are talking about. dont see it on the web site under themes... thanks
     
  5. NorthGuard

    NorthGuard Member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just updated to version 2.2. Loving it so far!

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. fragonman

    fragonman New Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im pretty much hosed.

    ive got 2.2 flashed on my phone via bootstrap but it refuses to go past the eclipse loading screen. it just sits there doing its pretty loading animation for hours on end until i pull the battery. the bad news is i cant figure out how to go BACK to my stock rom and effectively have a useless phone.

    is there anything i can do? ive already tried a factory reset.
     
  7. fragonman

    fragonman New Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    belay that. it suddenly started working after i tried going through the same process i used to factory reset. im assuming eclipse is working now.
     
  8. Underwater Mike

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Flashed Eclipse after wiping system, data, cache and dalvik. No problems whatsoever until I added email accounts. Now I am getting FCs on the email app every time I read mail. I'm using only IMAP and POP accounts (no Exchange sync) and not doing anything unusual. And, no, I did not restore from a Titanium backup. Everything was installed/configured from scratch.

    Anyone know what the issue may be? This was a deal-killer for me last fall when I first tried Eclipse. I'd really like to stick with the rom this time around, but stable email is essential.
     
  9. joshmiddle

    joshmiddle Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have eclipse 2.2 as my safe mode rom and stock as my non safe mode rom. Can i just use safestrap to flash in my non safemode. Or do i need to uninstall safe strap. Install bootstrap to fkash in non safemode.

    Im wanting to eventually have eclise non safe and ics rom safe

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  10. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    If you have the rom on your sd card you can flash it. If not you need to.go back to bootstrap.
     
  11. joshmiddle

    joshmiddle Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So basically bootstrap just allows u to download the rom? If it wasnt on my sd card already could i just download it without bootstrap?

    Dont know what im worried about ill just fxz if i **** it up.

    I apreciate the help just want to clarify.
    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
    #455 joshmiddle, Mar 22, 2012
    Last edited: Mar 22, 2012
  12. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    You can only flash things on your primary rom (which yours is Stock rooted 902) in bootstrap. So once you use safestrap you can only do things in safe mode which is whatever rom you have in safe. What I did was made a Nanoid backup of 902 stock rooted. So when I used safestrap I had Eclipse for my primary rom and one of the alpha ICS roms for my safe. They are all pretty much the same and still Alpha. So I just switched back to Eclipse and then reinstalled bootstrap and here I am. You need bootstrap or safestrap to flash roms not download them
     
Search tags for this page
bionic eclipse 3.0
,
droid bionic eclipse
,
droid bionic eclipse 3.0 rom download
,
droid bionic eclipse rom
,
eclipse 3.0 rom for bionic
,

eclipse rom bionic

,
eclipse rom droid bionic
,
eclipse rom droid x download
,
eclipse rom galaxy s2
,
yahoo mail not working in eclipse