The Official DF Galaxy Nexus Pre-Release Thread

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Trusstopher, Nov 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Diab210

    Diab210 Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I thought I saw something saying there would be like a case, screen protector, and charger combo and an extra battery, extra charging cable, and seperate charging dock combo or something. O well, maybe I'll just buy one of those tsu cases and pay for the faster shipping incase this thing releases this weekend/early next week.

    The last post via your droid 1?! o noes!!
     
  2. patriot95

    patriot95 Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    427
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charm City
    Ratings:
    +9
    I think it's to push it beyond the 12th so I get stuck with my RAZR. That's right. Verizon has delayed the phone to punish patriot95. You heard it here.
     
  3. Trusstopher

    Trusstopher Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Oklahoma
    Ratings:
    +84
    When we say "4G Problems/Outage" we aren't talking about the shotty connection people have been having for the last month or so, we are talking about the network failure of the past two days (http://www.droidforums.net/forum/droid-news/186385-yup-lte-down-again.html). They have had some type of sys-fail substantially more severe than people with weak/hit-or-miss connections. I think the problem is large enough that if they phone were released today, a significantly large amount of people would not be able to activate their devices and the number of people who were able to initiate the process would be a lot of strain on an already crippled network.
     
  4. Trusstopher

    Trusstopher Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Oklahoma
    Ratings:
    +84
    I hardly ever post from mobile, so I figured any post I do from it will probably be the last one since I will have a new phone in very short time.

    What did you have before you went to the Razr? Would it be able to support you for a couple of days?
     
  5. patriot95

    patriot95 Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    427
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charm City
    Ratings:
    +9
    You have to be able to activate the phone over 3G or else they wouldn't be able to sell it in non-4G markets. Right?
     
  6. Hugg727

    Hugg727 Member

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    +1 Which is why my theory is that they want to sell more current inventory first!!
     
  7. kdroyd

    kdroyd Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    128
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +2
    Plus, dont' you have to manually turn on 4G normally? So you would think it would boot up with 3G and then you'd have the option to turn on 4G.

    Still their network is going to be tested, I don't want to be crippled by "The Best". Hey all their commercials say it!
     
  8. patriot95

    patriot95 Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    427
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charm City
    Ratings:
    +9
    I think by default the phone searches for 4G. My RAZR came with 4G on, I had to manually disable it (no 4G here yet and leaving it on CRUSHES the battery while it constantly searches for signal).
     
  9. Trusstopher

    Trusstopher Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Oklahoma
    Ratings:
    +84
    But then why so many issues activating the bionic on launch day? I think that even if you are in a non-4g market, something unique to a 4G device has to access the 4G system even if through 3G towers....
     
  10. patriot95

    patriot95 Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    427
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charm City
    Ratings:
    +9
    I know the 4G ones have to use the sim cards. Or micro sim cards. That was a pain when I upgraded to the RAZR because I used another accounts upgrade and they had to activate it on that account, then put ANOTHER sim card in to transfer it to my account.
     
  11. ionide

    ionide Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You didn't get your Razr after Nov 15th? If you did, you'll still be able to exchange.
     
  12. iKN0WaGH0ST

    iKN0WaGH0ST Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +4
    I can hook you up with a TPU case. I have 3.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
charlie sheen ima ninja
,

derailed train

,
droid bros williamstown
,
old man and straightjacket
,
old man in straight jacket
,
phone radar detector
,
raysxb porn
,

roger tang verizon salary

,
too soon junior
,
up to date fftopic forums in the ohio