[SELFKANG ICS AOSP ROM] CM9/ICS for Droid 3

Discussion in 'Hashcode D3' started by ItsTrentB, Nov 29, 2011.

  1. cmac93hatch
    Offline

    cmac93hatch Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oh
    Ratings:
    +0
    And to bring up my stock rom again I just disable safe mode

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  2. dustyjerran
    Offline

    dustyjerran Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yep and wait a few minutes for it to boot up the first time

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  3. cmac93hatch
    Offline

    cmac93hatch Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oh
    Ratings:
    +0
    Ok and if I wanted to flash back to stock do I just disable safe mode?

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  4. dustyjerran
    Offline

    dustyjerran Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That's correct but its not flashing it just switches systems and data

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  5. cmac93hatch
    Offline

    cmac93hatch Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oh
    Ratings:
    +0
    Ok sweet man thank you guys for the help looks like I might flash ics tonight see how it is!

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  6. cmac93hatch
    Offline

    cmac93hatch Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oh
    Ratings:
    +0
    I want data\factory reset right?

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  7. dustyjerran
    Offline

    dustyjerran Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  8. lordneverar
    Offline

    lordneverar New Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yessir factory/data reset its correct

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  9. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,791
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +82
    Hoping Audio is working by the end of the night! Can't wait to test that part out as well.
     
  10. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    What will happen if you do?

    I'm not really sure how to choose what apps to restore.
     
  11. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,134
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +209
    Often time the data is incompatible and causes force closes and reboots. But this is mainly for system app. Apps from the market are ok to restore.

    "Stay classy interwebz"
     
  12. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    So if I were to restore my apps on the ROM, I would choose, "restore all missing apps with data? "

    Or "restore all system data? "

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  13. Cdjones187
    Offline

    Cdjones187 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    Well.. To be 100% sure you can always hit the search key to bring up the filter menu and select user apps, then batch, then restore all apps with data.. You dont want to restore system data. ‚ÄčI NEVER restore system data even if flashing the same system/rom, it just keeps the install a lot cleaner.
     
  14. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    OK I just flashed it. Anyway to get portrait to work?
    Also, my Wifi is downloading this VERY slowly compared to usual.

    Other than that it looks awesome.
     
  15. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,791
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +82
    Currently, no. Rotate is broken.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
Search tags for this page
aosp rom
,
cm9 metro pcs
,
download selfkang ics cm9
,
download selfkang ics cm9 nightly
,

droid 3 ics rom

,
factory image hc 3.0
,
how to pair jaybird freedom with ics
,

ics droid 3

,
sdcard ext means
,
selfkang ics cm9