1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Justice Rom Bug Report

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by esmier, Jul 15, 2011.

  1. esmier
    Offline

    esmier New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So I was able to get Justice ROM installed without any difficulties. The only issue was that V0.1 does not download as a .zip file. You have to add the extension.

    Justice Rom Bugs:

    V0.1:
    - The GB Keyboard is really really small, about half the size it normally is.

    - Liberty toolbox pro only opens the "Justice Settings" menu under settings. It will not open the app. *
    - Must download the Free Liberty Toolbox to use the app. Pro does not work.*
    * liberty toolbox pro fix here: from xNewmanx
    - The android market force closes randomly, even after fixing permissions.
    - Media Audio effects force closes in Justice settngs
    - DSP manager is not installed
    - Cannot play videos taken before flashing Justice 0.1
    - USB mass storage mode does not connect to PC
    - GPS does not work without fix:GPS Fix
    - Reboot from power button always reboots to recover
    - camera button does not work once in camera mode
    - pulldown bar editor does not work


    I will update as i find more. Feel free to post more bugs and ill update the list.

    I tried benchmarking again and got a much better result:
    Last edited: Jul 18, 2011
  2. mr_brady
    Offline

    mr_brady New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not necessarily a Justice bug, but definitely a CM7 related issue - Camcorder maximum resolution is 480p instead of 720p.
  3. esmier
    Offline

    esmier New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    how can i check this on mine?
  4. mr_brady
    Offline

    mr_brady New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Record something with the camcorder, then transfer it to a computer.
  5. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    Music player force closes and so does anything related to sound such as ringtones and notification sounds.

    Liberty Justice
  6. Dullawolf
    Offline

    Dullawolf New Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Justice V0.1 Bugs to add to the list
    -> Cant change boards, I have better keyboard 8 and it wont let me change to it. But I did find a way around it. You just have to go into keyboard 8 settings and enable it. So, sort of a bug
    -> not sure if this is justice or android overclock, either or, it pertains to jrummy. When I overclock to one setting and go to change it, the min will stay at the first setting and wont adjust after that. you can still change the max. If I need to show a screenshow, jsut lmk
    ->ad block doesn't work. I think the link is bad that jrummy use to use for blocking ads

    I believe this is it for now. I think i will make another topic for install issues. That way the install issues dont flood the bug reports
  7. esmier
    Offline

    esmier New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    its working for me. try reinstalling after d. cache and wipe
  8. esmier
    Offline

    esmier New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    your right, this might be why i cannot do playback on my older videos
  9. esmier
    Offline

    esmier New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i can change my minimum scaling frequency and adblocker works for me. might be compatibility issues with jrummys older apps not being ready for Justice
  10. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    I had to wipe data. Which was a pain, since I had just gotten done setting everything up, but now its all good

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  11. mr_brady
    Offline

    mr_brady New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DEAL BREAKER: Cant get a GPS fix in Google Maps

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  12. mr_brady
    Offline

    mr_brady New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  13. chefb
    Offline

    chefb Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    981
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    is That a zip drive?
  14. pwornama
    Offline

    pwornama New Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Justice Bug Google Calendar

    I'm using the widget Smooth Calendar and am unable to get my google calendar to sync. I'm logged in, I have it set to sync and it is viewable. I can get the holidays to sync and are viewable, just not my calendar. Everything else besides the GPS is working great so far.
    Pwornama
  15. ICanHazBeer
    Offline

    ICanHazBeer New Member

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Podunk, WI
  16. aubreyvt
    Offline

    aubreyvt New Member

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta
    Liberty tool box wont open anymore. When you click on it it just opens the Liberty settings page. Also when you click on the Liberty settings and go back it just stays on a blank home screen until you press the home button and then all your home screen settings come back.
  17. busterbluth
    Offline

    busterbluth New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Looking pretty promising so far but I am definitely seeing the camera issue - I can't play any videos I recorded on previous Liberty builds. I hope this is one they can fix soon along with 720p support. I assume there is no way to use the Blur Camera on Justice?

    The other one I am seeing is that every time I hold the power button down, select "Reboot", then "Reboot", it does to the Bootstrapper. Where I have to select Reboot yet again. Hopefully, this is an easy one to fix. Anyone else seeing this problem or have any ideas how I can resolve it?

    UPDATE: It appears that running Reboot from Liberty Toolbox (Free version since Donate doesn't work correctly with Justice) works as expected. Only the Power Button reboot is acting funky.
    Last edited: Jul 16, 2011
  18. billyfj
    Offline

    billyfj New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dalton, Georgia USA
    I like charging my phone overnight while the phone is off. I cant get this to work on Justice. It just goes to bootstrap recovery when i plug it up when its off, or turn it off while its plugged up. Anyone else seeing this or know if this can be fixed? Thanks
  19. GrinReaper
    Offline

    GrinReaper Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    -No Swype, stock keyboard is tiny !!

    -GPS Status FCs without even opening.

    -Liberty Toolbox goes to Liberty settings

    -No customization of blur level (I couldnt ind out how to put back the blur camera.

    Without Swype, I may just go back to Liberty GB 0.9 if there are no updates to address these issues. :(
  20. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    I actually like the keyboard. Its the AOSP keyboard and its also what Apex and Liberty AOSP have. I didn't like it at first since I have big thumbs, but its really grown on me and I like it way better than the stock GB keyboard.

    I would like the Blur camera back or something better than the AOSP one. Any suggestions on what camera app I can use that takes good pictures?

    Liberty Justice
Search tags for this page

camera button from justice

,

justice v0.1 rom

,

liberty rom gps fix