[ROM] Eclipse JB for Droid 4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Mar 20, 2013.

  1. hellmonkey
    Offline

    hellmonkey Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks for the help MFB. Got it installed and themed, except for the launcher theme as thats sitting on my work PC. Seems snappier than ICS. Going play with it and see how I like it.
    View attachment 61522
     
  2. Dom1000
    Offline

    Dom1000 Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    im downloading right now was skeptical about rooting and everything else because my phone has never worked so wonderfully on stock but i miss 1% battery and other stuff.
     
  3. spivey76
    Offline

    spivey76 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What's the status of SetCPU and the oc scripts? Will the same ones work? What order should they be applied?
     
  4. YoungRED
    Offline

    YoungRED New Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Alexander Arkansas
    Ratings:
    +0
    other

    i was hoping foxfi would work on your version of jb but i see it don't and you knew that so my question is why don't the app wifi tether work. ( droid 4 by the way) i have root of course and when i start it it i granted access but it then it say started with errors
     
  5. Bense
    Offline

    Bense Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Actually, yes, and I've done so successfully.
    I modified the XML in the ICS FXZ and removed a few lines. I started with the line pertaining to the cdt.bin, and then subsequently removed each line that RSD Lite 5.7 would hang up on.

    After ICS began to boot, I voldown+volup+power'd the device off, rebooted to stock recovery, applied the JB OTA update, then wiped data+cache, and all is well.

    I didn't actually need it, however I *DO* have a motorola dev in my backpack should I need it :)


    I then placed the JB OTA update on my external SD card, booted up to that
     
  6. Bense
    Offline

    Bense Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The previous method of using the SQL database editor app, and editing changing the "entitlement_check" from 1 to 0 worked for me. Just use the old/dated instructions that are found on google.
     
  7. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    SetCPU works for me. I haven't been able to successfully run the OC scripts. Speedscript works though.
     
  8. RueTheDayTrebek
    Offline

    RueTheDayTrebek Member

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Apply the fixes from myfishbear's server for jb Eclipse via safestrap. Then make sure you have the pro version of pdanet. You'll need to download the install file to your computer in order for the tether to interface properly. I spent an hour trying to get the bundled version to work, but with no results. Pdanet bought out foxfi, it seems. Let me know if I need to clarify anything.
     
  9. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    did you try this in wifi tether?

    1. select Change Device-Profile
    2. pick Generic ICS/JB (wlan0)
    3. apply "Routing Fix"
     
  10. ndd
    Offline

    ndd Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what does the wifi fix do?
     
  11. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    replaces a internal file which allows older routers to work better with the phone.
     
  12. bofis
    Offline

    bofis Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Just so we're clear, this ROM only works using Safestrap 3.11 and NOT 2.1 that I'm using now with ICS Eclipse? But I COULD install this over my current ICS Eclipse plus the Kexec patch and magically use a JB rom but over the ICS kernel? So I can't right now return to the safe side, boot into stock ICS, update to JB, and keep using the old Safestrap? Also should I even take teh OTA or will I loose ROOT that way? Sorry if this seems like a totally noob post filled with questions, but thank you for all the amazing dev support you've provided for this wonderful phone!
     
  13. Dom1000
    Offline

    Dom1000 Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I have a noob question also...

    1. does this rom have notification toggles and if not could i flash them on top of the rom?
    2. I like the pie style navbar can i flash that on this rom?
    3. would I have to flash gapps after installing the rom?

    this is an awesome rom and thanks for all/any help
     
  14. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    1. No.
    2. Not sure.
    3. No.

    :)

    Although, 1 may be launcher dependent.
     
  15. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Not sure this has been mentioned but I just received a text at 9:20pm (PT) and everywhere it says 9:20 except for the notification pulldown - it says 12:20am.

    Not a big deal but I thought I'd bring it up.
     
Search tags for this page

cdma maserati 9.8.2o-72 vzw-18 1ff.xml.zip

,

droid 4 eclipse

,

droid 4 eclipse jb

,

droid 4 eclipse rom

,

droid 4 roms

,

eclipse droid 4

,
eclipse droid 4 jb
,
eclipse jb
,
eclipse jb droid 4
,
eclipse jb rom