[ROM] | aokp | axi0m [b] | kang | 4.0.3 | 2/24/2012 |

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by DroidTh3ory, Feb 24, 2012.

  1. bdsullivan76

    bdsullivan76 Member

    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you try it? I have not been able to flash it since my computer burnt out and U have no way ti fix it if i mess up nut i have been following the threads closely for the day i can and am positive thats the way to fix it.
     
  2. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    I pulled battery and it booted up wheew. I dont know if this has anything to do with it but I tried to use a weater clock widget and use min on it for camera and they didnt play nice. Just had to delete widget and reboot and all was fine
     
  3. kaylesworth

    kaylesworth Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    VA Beach, VA
    Ratings:
    +6
    DT this is freaking AWESOME! No problems so far. Loaded it up this morning. Gonna play with it this weekend. THANKS!
     
  4. acidrane

    acidrane Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0
    i don't have any data. i tried switching to gsm only but the screen doesn't flash and no msg comes up. please help!
     
    #28 acidrane, Feb 25, 2012
    Last edited: Feb 25, 2012
  5. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    I wonder if you dont have to have wifi? I kn ow mine connected up to wifi cant remember when. Im getting old cant remember lol
     
  6. acidrane

    acidrane Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0
    got past it by pressing the 4 corners of the screen starting from the top right. but i don't have data. cant get it no matter what i try.
     
  7. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    I'm in a strong 4g area an Dec it came Wright on after I followed. Instructions
     
  8. gobi42

    gobi42 Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Love the rom only issue I have is data doesn't always work and I have to do the data work around every time I reboot hopefully they btw I'm on 901 with safestrap installed

    Sent from my AXI0M AOKP using DroidForums
     
  9. acidrane

    acidrane Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +0
    I'm in a strong 4G area too. i followed the instructions to a tee and no screen flash or "4G SIM detected" message.
     
  10. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    The first time did it I got the 4g sim. but then next time it just flased then I pressed cdma lte and it worked. I am tethering with it as we speak.
     
  11. hilltophunter

    hilltophunter New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Installed the ROM and only glitch was the Apex launcher crashed and for some reason I was unable to get around it. Started from scratch and no problems. AWESOME.
     
  12. mik3_cl

    mik3_cl Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    sactown
    Ratings:
    +0
    Does flash work with ICS? This is pretty sweet so far! Can't wait to see the next version.
     
Search tags for this page

aokp ics wont play boot sound

,

aokp rom for droid 3 no service

,

your mobile data service couldn't be activated. this may be