1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

UD V8 epic fail need help!!

Discussion in 'Rescue Squad Help' started by kefferjoe, Mar 22, 2010.

  1. kefferjoe
    Offline

    kefferjoe New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    So i used dmupdater to install UD v8 and now the only thing that happens when i turn on my phone is a little ultimate droid v8 by black droid screen and it just keeps playing over and over...i need to know what to do!!!!
  2. kaboyd
    Offline

    kaboyd New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    569
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern Indiana
    Reboot into recovery, and restore the backup that DMupdater made for you. Try installing the UD ROM again

    Edit: be patient when first installing a new rom, it will take a few minutes to boot the first time.
    Last edited: Mar 22, 2010
  3. kaboyd
    Offline

    kaboyd New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    569
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern Indiana
    Make sure you wipe data if you're going from a 2.0.1 ROM to a newer 2.1 ROM.
  4. kefferjoe
    Offline

    kefferjoe New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    now i am trying to reload the UD rom and it says E:update.zip install blocked.....
  5. kefferjoe
    Offline

    kefferjoe New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    nvm i figured out you have to allow it before you can install it hahaha