[ROM] [NIGHTLY] UNOFFICIAL CM9/ICS For Droid 4 For MotoICS Leak

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by Hashcode, Jun 21, 2012.

  1. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Having never tried CM anything, I feel like a kid on Christmas Eve!
  2. smoysauce
    Offline

    smoysauce Member

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Rochester, MN
    Ratings:
    +1
    Sorry should rephrase; not so much work as just excitement and stress of going from GB to ICS and then having my hopes crushed not getting to flash CM9. Though once I have to flash updates a few times it will be nothing! Only had my D4 for a week after having D2 so getting a hang of things. Excited for the release!

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  3. superskaterxes
    Offline

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can someone list the exact steps on how to get here if we were running the CM9 GB kernal rom?

    this whole motorola/safestrap thing is really confusing compared to CWM on an HTC phone haha


    thanks!!!
  4. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    I'm under the assumption that you would have to go to non-safe mode and make sure that side is stock. Then you'd flash ICS using these steps: http://www.droidforums.net/forum/dr...ed-android-4-0-4-ics-build-droid-4-xt894.html

    Note: YOU CANNOT GO BACK TO GB ONCE YOU DO THIS!

    After that, you would install Safestrap 2.0 (the version for the leaked ICS) and flash CM9 on the safe side. Be sure to download the right version of CM9 (the one based on the ICS leaks, not GB). It only came out yesterday.
  5. Gangrif
    Offline

    Gangrif Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    So, turns out that wifi isn't working here at home now either. Same deal, cycles a few times, then says it was an unsuitable connection.
  6. superskaterxes
    Offline

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    any update on when this will be back up on ROMbot?
  7. pgarlinski
    Offline

    pgarlinski New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Faribault, Minnesota
    Ratings:
    +0
    Just installed 06/22, which is up on rombot now...

    Everything is working pretty well from what I can tell, with the exception of WiFi...simply can't get it to connect to my home network whatsoever. I don't have another network to test with, unfortunately. It's not a big deal or anything, as I can live without having WiFi on the phone. Maybe I'll just let it sit for tonight and try again tomorrow.
  8. Hashcode
    Offline

    Hashcode Developer Developer

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +20
    Can you email me the output of: adb shell "cat /proc/kmsg" > kmsg.txt
    (You'll have to ctrl-c it to end)

    I want to see what's causing your Wifi not to work.

    EDIT: And the builds should be running on ROMbot again now.
  9. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    So I finally flashed CM9 and it doesn't get past the boot screen. :( I tried wiping cache and dalvik. Ideas?
  10. pgarlinski
    Offline

    pgarlinski New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Faribault, Minnesota
    Ratings:
    +0
    I hope this helps! I looked at the file and the only thing I can see is that the connection is being denied, but I've made sure the password is correct and ensured that it's correct by re-logging into the wireless network on my laptop. Works perfectly there so it's not an incorrect password.

    https://docs.google.com/open?id=0B2hWxZpbpjUbcklEXzYyU2YyQmc
  11. pgarlinski
    Offline

    pgarlinski New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Faribault, Minnesota
    Ratings:
    +0
    Does it bootloop? What build did you flash? I'm assuming you're using safestrap and all that fun stuff as well...
  12. grizzy3
    Offline

    grizzy3 Member

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any chance of getting beats audio on this?
  13. kenji91
    Offline

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    It doesn't bootloop. It just shows the CM9 boot screen and doesn't get past that. I'm on .212 and flashing CM9 on the safe side. I've wiped cache and dalvik cache.
  14. superskaterxes
    Offline

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    still having the loss of data problem after a reboot when in LTE/CDMA mode. it will only connect to 3G data and only after switching to GSM and then back to LTE/CDMA.

    if i choose LTE/CDMA/EvDo/GSM/WCDMA then it goes to roaming when it first boots and then 20ish seconds later it connects to 4G


    Also, whats the CDMA subscription? RUIM/SIM and NV
  15. Gangrif
    Offline

    Gangrif Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Flashed 6/22 this morning and i'm also still having the wifi issue (as expected...). Are you still looking for kmsg info?
Search tags for this page
3.0.8-g29cf5e7
,
cm 9 wcdma only
,

cm9 droid 4

,
cm9 with wifi tether
,
droid 4 roms
,
droid bionic only plays the first 46 sec of the song
,
flash player cm9 droid x
,
ruim/sim vs nv
,
samsung droid charge ics cm9
,
wifi tether cm9