[ROM] [NIGHTLY] UNOFFICIAL CM9/ICS For Droid 4 For MotoICS Leak

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by Hashcode, Jun 21, 2012.

  1. pgarlinski

    pgarlinski New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Faribault, Minnesota
    Ratings:
    +0
    I hope this helps! I looked at the file and the only thing I can see is that the connection is being denied, but I've made sure the password is correct and ensured that it's correct by re-logging into the wireless network on my laptop. Works perfectly there so it's not an incorrect password.

    https://docs.google.com/open?id=0B2hWxZpbpjUbcklEXzYyU2YyQmc
     
  2. pgarlinski

    pgarlinski New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Faribault, Minnesota
    Ratings:
    +0
    Does it bootloop? What build did you flash? I'm assuming you're using safestrap and all that fun stuff as well...
     
  3. grizzy3

    grizzy3 Member

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any chance of getting beats audio on this?
     
  4. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    It doesn't bootloop. It just shows the CM9 boot screen and doesn't get past that. I'm on .212 and flashing CM9 on the safe side. I've wiped cache and dalvik cache.
     
  5. superskaterxes

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    still having the loss of data problem after a reboot when in LTE/CDMA mode. it will only connect to 3G data and only after switching to GSM and then back to LTE/CDMA.

    if i choose LTE/CDMA/EvDo/GSM/WCDMA then it goes to roaming when it first boots and then 20ish seconds later it connects to 4G


    Also, whats the CDMA subscription? RUIM/SIM and NV
     
  6. Gangrif

    Gangrif Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Flashed 6/22 this morning and i'm also still having the wifi issue (as expected...). Are you still looking for kmsg info?
     
  7. superskaterxes

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    also,

    when typing on the keyboard in a box, the left/right arrows move up and down and the up/down arrows move left and right. is this something we can re-map or something the devs have to do?
     
  8. Cstryon

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Flashed latest and my 4g works again! Thanks hash! I haven't noticed any wifi issues, but I did notice the funky mapping of the directional keys.

    Sent from my XT894 using Tapatalk 2
     
  9. Garlick

    Garlick Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've asked this before, and I don't think I ever got a final answer to this, but now that we have a leak, and a RAZR official, and the kernals for it, is there a way to port the webtop 3.0 over to AOSP?? That's the only feature that I would love to see on this thing.

    I don't use it often, but it's way more convenient for me when I'm on the road than my laptop at times.
     
  10. superskaterxes

    superskaterxes New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    whats webtop 3.0?
     
  11. pah

    pah New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    you nightly

    I am running 6.13.219.xt894.ver I have tried sever things a newbee can i jump in now and get the new fix to work?

    thanks

    phil
     
  12. Garlick

    Garlick Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It's the Motorola app that allows the phone to be plugged into one of their laptop shells that they sell for the device.

    Without it, you won't get an image on the laptop screen.
     
Search tags for this page
3.0.8-g29cf5e7
,
cm 9 wcdma only
,

cm9 droid 4

,
cm9 with wifi tether
,
droid 4 motorola - maserati cm9
,
droid 4 roms
,
droid bionic only plays the first 46 sec of the song
,
ruim/sim vs nv
,
samsung droid charge ics cm9
,
wifi tether cm9