HTCDev.com Unlock

Discussion in 'HTC Rezound Development' started by MrSmith317, Dec 28, 2011.

  1. lithium630

    lithium630 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    root

    Sorry for the noobish question but I can't get ZergRush to work. Seems like the drivers won't install correctly because adb can't find the phone. I clicked the executable, Windows asks if I want allow the program to make changes. After clicking okay nothing happens. I tried uninstalling the stock driver but still nothing happens.
     
  2. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    For Zergrush to work you need to install the HTC USB drivers and that's it. make sure you uncompress the zip file instead of running the .bat file from inside the zip(I've seen it happen). Make sure HTC Sync is not running on your PC and you should be good to go.
     
  3. jbg25

    jbg25 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    553
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +1
    Verizon forced me to void my warranty last week when I switch my personal account to a corporate account.

    So I did not hesitate to do this...so easy!

    Can't wait for some customization now :)
     
  4. mjh68

    mjh68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I keep getting unlock failed , reason invalid token length. I am copying everything it says to.. keeps erroring out . not sure what I am doing wrong. Went through the entire process 3 times now and get same error message.
     
    #16 mjh68, Dec 28, 2011
    Last edited: Dec 28, 2011
  5. lithium630

    lithium630 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the help. I tried another PC and now have ROOT. :)

    Anyone get wifi tether working? I tried few programs. I can get devices to connect but no internet access.
     
  6. macpro88

    macpro88 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
  7. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can I do all this on a Mac...including perm root?
     
  8. macpro88

    macpro88 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83

    Mac instructions are listed on the HTC Dev site, just follow what they have to say there. So far, the perm root is for Windows, as far as I know though.
     
  9. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Crap...I dont have a windows machine!
     
  10. macpro88

    macpro88 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
    Did not find anything about perm root and Mac OSX... might have to hold off for a bit... sorry.
     
  11. lithium630

    lithium630 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I got Wifi Tether working. Just needed to enable MSS Clamping and Routing Fix. For anyone trying to tether a Kindle Fire, ZT-180 Adhoc switcher worked great.

    ZT-180 Adhoc Switcher - SlateDroid.com
     
  12. RVC

    RVC Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried this and I guess I am not smart enough....I could not even get the sdk manager to open....

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
Search tags for this page
(bootloader) err command error fastboot oem get identifier t
,

bootloader err command error

,
bootloader) [err] command error !!!
,
fastboot command error
,

fastboot oem get identifier token

,

fastboot oem get identifier token command error

,
fastboot oem get identifier token command not found
,
fastboot oem get identifier token not working
,
fastboot oem get identifier token the system cannot find the
,
get identifier token command error