Even More Froyo

Discussion in 'Android News' started by mth04, Jun 29, 2010.

  1. Cyrus6001

    Cyrus6001 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +1
    all 3 links are dead???
     
  2. ipawd1

    ipawd1 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Im going to miss the "auto apps to sd" that BB had. I'll tell you that. Doesnt Titanium have a feature where you auto restore to sd card?
     
  3. mvezz

    mvezz Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Bump! I am currently stock 2.1 and want to know if it is safe to do this as well..
     
  4. gregsjh13

    gregsjh13 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Miami Fl
    Ratings:
    +0
    Since this seems official. Has anyone tried to get Flash 10.1 straight from the market?
     
  5. zfly9

    zfly9 Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So this was asked once here and not answered and I'm wondering the same.

    I am a NON rooted 2.1, can I just reboot to recover and apply the .zip? I don't have clockwork or any of that, nor do I understand it.

    Thanks!
     
  6. ipawd1

    ipawd1 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  7. Vinaaga

    Vinaaga New Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, was wondering if anyone else was having touble getting the file
     
  8. thelionelking

    thelionelking Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Bump this...
     
  9. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    No you have to be rooted to install this or at least flash the SPRecovery.sbf file with RSDLite to have a recovery program that will allow you to install this.

    This is not the release OTA for download install, this is the rumored release OTA that has been packaged with Root, SuperUser.apk and Busybox for already rooted users.
     
  10. dragonfly1113

    dragonfly1113 Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Morris County Northern NJ
    Ratings:
    +0
    To answer the non-rooted droid questions I believe yes there is a way but its harder than the original way, you may have to reflash back to 2.0 and than root. I'm just happy i rooted before the 2.1 upgrade :)
     
  11. ipawd1

    ipawd1 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I dont want to sound wrong, but if you purchase ROM Manager, you can root your phone that way. And yes I think it bypasses your OTA updates. Then again, this is supposed to be the update I believe. Officially
     
  12. ipawd1

    ipawd1 Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    For some reason the market on this update is just as slow as Bugless V.0.3. Been sitting on Installing a good two minutes.
     
Search tags for this page
andwobble 2 premium code
,
andwobble 2 premium code download
,
andwobble credits
,

andwobble2 premium apk

,
andwobble2 premium code
,
andwobble2 premium code crack
,
andwobble2 premium hack
,
cheat codes andwobble2 premium for android
,
crack versã£o premium do andwobble2
,
p3droid leaked frk76