[ROM] | aokp | axi0m [b] | kang | 4.0.3 | 2/24/2012 |

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by DroidTh3ory, Feb 24, 2012.

  1. danielrm2457

    danielrm2457 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Do you have a link? I've been looking and can't find one.
     
  2. jcw122

    jcw122 Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah...seconded. Link on the OP is not right.
     
  3. jspencer67

    jspencer67 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am not sure but I think DroidHive is down.....I tried to go on last night to see if there was a new build and I got the dreaded 404 error code that the requested URL isnt on the server
     
  4. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    They are changing servers according to their twitter account.

    Sent from my XT862 + ICS
     
  5. 2THEXTRM

    2THEXTRM Member

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    505
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +6
    Looks like idiots hacked and took down the server so they had to move it and set it back up

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. sysexdata

    sysexdata New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Somerset, KY
    Ratings:
    +0
    I'm having a hell of a time with this whole data issue. 25% of the time the switching to gsm, then back to lte/cdma works and the data starts working, but 75% of the time it does nothing. My data icon will show 3-4 bars, but greyed out, no 3g connection. I can't use the phone for anything requiring data. This is extremely frustrating. I'm going to have to scrap this when I get home.
     
  7. gsDroid

    gsDroid Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    513
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +3
    Do you live in an area that gets good data reception on stock or other non-ICS roms? I've had pretty comparable results on my safestrapped non-safe stock .902 and on my safe aokp axi0m kang for bionic.
     
  8. krazykid6911

    krazykid6911 Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yup :) Thanks again for your help!
     
  9. spooner2007

    spooner2007 Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0
    Mobile Hotspot should be enabled :( I dont like using the google project Wireless Tether app, doesnt always work.
     
  10. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    If you are in a 3G area I believe you are gonna have a problem. Bionics dont like 3G much. This is a great rom but it is not ready for prime time yet. If your gonna use safestrap read up on it first. All the problems are comming from people who are using safestrap either safestrap is not compatible with the rom (which I very much doubt) or your not using it correctly.
     
  11. jmc23200

    jmc23200 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm having the same issue with Data. I don't use Safestrap or Bootstrap. I've been using CWRecovery. I don't think this would cause an issue, and if it did, it should be a bigger issue not just one small peice.

    Any way, I have found that by going into the Rom Manager application and running Fix Permissions, followed by a reboot, I can toggle data fine for a couple days. Then I have to repeat the process as I will get no data but have 4G grey bars. On a side note, all of my toggles just disappeared..... sumbeaches. This stuff doesn't bother me since I'm a flashaholic and brick my phone on a regular basis doing stupid crap. I'm by no means a developer, but I like to test the integrity of the File System by modifying to my liking or unknown values LOL.
     
  12. r1nstang

    r1nstang Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    loving the ROM but just came across a hitch. constant com.android.phone FC upon reboot after installing Wheres my water....which froze up..hense the reboot. it ran fine yesterday with no FC's at all. luckily im using safestrap. also for some reason any apps i install tend to have the icons placed on the home screen...which constantly gives errors of "this home screen is out of room" even though only like 3 icons are on it
     
Search tags for this page

aokp ics wont play boot sound

,

aokp rom for droid 3 no service

,

your mobile data service couldn't be activated. this may be