what does ics do that you LIKE more than gb?

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by mapd00d, Jul 11, 2012.

  1. rha74
    Offline

    rha74 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Im actually having trouble doing a screenshot. I've read to hold the power and volume down at the same time but that doesn't work on my galaxy s2 skyrocket at all. Any help?
     
  2. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Reply in the s2 forum maybe more help there.. but its takes about 3 seconds of a hold on our razr's ..

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
     
  3. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Apex has 'em!

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
     
  4. jtc303
    Offline

    jtc303 Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    843
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Location:
    MA
    Ratings:
    +27
    really? I thought that was the reason I didn't stick with it... maybe it was something I needed to enable in the settings, I will give it another go... thanks
     
  5. TisMyDroid
    Offline

    TisMyDroid Silver Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +353
    Rha, taking a screenshot on the s2 may be different than taking one on the Razr. I am guessing that most of the galaxy phones take screenshots the same way. They might have the answer in some of the galaxy forums. And welcome to DroidForums!

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
     
  6. TisMyDroid
    Offline

    TisMyDroid Silver Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +353
    I like all of the above and:

    -better transition between 3g and 4g,
    -don't feel I have to keep it on 3g only all the time anymore because 3G/4G mode does not eat my battery on ICS like it did on GB,
    -love being able to access my settings from the status-notification pull down,
    -that it is global and appears capable of working with a pre-paid foreign sim,
    -like the look and feel!
    -probably lots of other things but can't think of them at the moment.

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
     
  7. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Apex setting/dock settling, pick the number you need up to 5 also the number of icons to 7...

    My 4 docks


    Screenshot_2012-07-20-09-26-48.png



    Screenshot_2012-07-20-09-26-44.png



    Screenshot_2012-07-20-09-26-40.png



    Screenshot_2012-07-20-09-26-35.png

    Edit:
    I did buy pro version maybe it unlocked the settings, don't remember

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
     
Search tags for this page

razr maxx ics vs gb