what does ics do that you LIKE more than gb?

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by mapd00d, Jul 11, 2012.

  1. mapd00d
    Offline

    mapd00d New Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicagoland
    -ability to 'disable' most system apps, and 'uninstall' bloatware such as Kindle, Blockbuster, Let's Golf! etc. (WITHOUT ROOT)
    -screenshot function built-in (although i already paid for an app, this is still pretty cool)
    -widget previews before you add.


    i think the cons still outweigh the pros. but if you've got more pros, throw them here, because for the most part, we're stuck with ics, so lets make the best of it.
  2. justin82
    Offline

    justin82 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    63
    activates the dual core on my bionic :) the multitasking i prefer , swipe to kill notifications
  3. mapd00d
    Offline

    mapd00d New Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicagoland
    -ability to make folders on homescreens.
    -preview of apps / list style when holding home softkey
  4. catawissarocket
    Offline

    catawissarocket New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Was thinking of up grading to ICS but not sure,just got the phone so the GB is new to me.. i dont even know how to add ICS..lol any help plz??

    whats the con's of doing this? and can you go back to GB if you dont like ICS?

    thanks,shawn..
  5. justin82
    Offline

    justin82 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    63
    assuming you have razr i would be surprised if you are not on ICS . go to settings-about phone - and see what it says android version is should be 4.0.X ( i dont know last number guessing a 4 but don't know) if not than hit the system update button it will see update available and install it. as of right now no way back to GB
  6. catawissarocket
    Offline

    catawissarocket New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it says 2.3.6 android version.so i clicked sys. update... will let you know if it worked..
  7. justin82
    Offline

    justin82 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    63
    it should have said system update avail and you would have to confirm the download
  8. catawissarocket
    Offline

    catawissarocket New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yup,its done... didn't mess much with it yet but does look really cool..anything that stands out with ICS right off the bat? i just got the phone less than aweek so the GB i though was cool BUT seems like everyone likes ICS..eitherway i guess i'll have alot of reading on here to catch up,i'm new here as well...dancedroid
  9. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    Im with you on the pros... not on the cons though.. what problems are you having? and have you installed .215 yet?
  10. mapd00d
    Offline

    mapd00d New Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicagoland
    i used launcherpro, and although its a developer issue, i dislike the incompatibility with ics.
    i wish ics supported changing the number of rows/columns. or changing dock icons, gestures on dock icons.

    i was rooted on gb. removed root, and then tried to sideload ics, and bricked phone. i am still stock on my replacement with ics. so a lot of the new "pros" with ics were things i already had with rooted gb.
    i haven't updated to .215 yet, still on .211
  11. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    Go launcher has all those features... thats what I use... best IMO
  12. Xfactorx316
    Offline

    Xfactorx316 Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kentucky
    I used go and liked it, but now I use Nova and it also has all of those options as well. Both are great launchers!
  13. MAzing87
    Offline

    MAzing87 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    281
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Screenshot! I wanted this feature the most.
    Swipe to clear notifications
    Disabling bloatware
    Creating folders to better organize apps I used more frequently
  14. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    I think i tried nova... does it have the scrollable dock? Thats big for me
  15. geeman002
    Offline

    geeman002 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NJ
    Nothing :angry:
  16. rha74
    Offline

    rha74 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im actually having trouble doing a screenshot. I've read to hold the power and volume down at the same time but that doesn't work on my galaxy s2 skyrocket at all. Any help?
  17. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    Reply in the s2 forum maybe more help there.. but its takes about 3 seconds of a hold on our razr's ..

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
  18. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    Apex has 'em!

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
  19. jtc303
    Offline

    jtc303 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    847
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    really? I thought that was the reason I didn't stick with it... maybe it was something I needed to enable in the settings, I will give it another go... thanks
  20. TisMyDroid
    Offline

    TisMyDroid New Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    353
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central New York
    Rha, taking a screenshot on the s2 may be different than taking one on the Razr. I am guessing that most of the galaxy phones take screenshots the same way. They might have the answer in some of the galaxy forums. And welcome to DroidForums!

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
Search tags for this page

razr maxx ics vs gb