Motorola Droid + Froyo = A Speed Demon

Discussion in 'Android News' started by danDroid, Jun 4, 2010.

  1. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    my understanding is that you WILL need rsd to get back to anything else from this.. i'm sure there will be all sorts of details here in a few minutes.
  2. UggTheThug
    Offline

    UggTheThug New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chesapeake Bay BABY
    ITS 900 ITS 900 its 900
    assuming my comp clock is right
  3. JonDenver'sCopilot
    Offline

    JonDenver'sCopilot New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is this gonna be posted in the ROM's section or the news section when it drops?
  4. Garemlin
    Offline

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    111
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Delaware

    No it's Nine O' One dancedroid
  5. pastorbob
    Offline

    pastorbob New Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Colorado Springs
    its up, scroll down main page its there on the front page!!!dancedroid
  6. jroc
    Offline

    jroc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Washington DC
    Someone mentioned it was a release candidate for testing a few pages back. If its an actual release candidate and not a custom ROM then u shouldnt need root to install this.
  7. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
  8. UggTheThug
    Offline

    UggTheThug New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chesapeake Bay BABY
    sneaky sneaky where they put it, but i bet this sparks one of the highest online user counts this forum has seen for a while
  9. homeboy123
    Offline

    homeboy123 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati, OH
    Should've backed up earlier... duh

    AHHH!!!! Titanium backup movin too slow for my tastes right now!!! Can't wait to get this nandroid on my Droid!!!
  10. RW-1
    Offline

    RW-1 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,255
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nazareth, PA
    Congrats on your accomplishments to all involved!

    While I won't yet root to do this, I'm envious of those enjoying Froyo even without wifi hehehehe ....

    We'll get it yet. I'd like to believe if they can whip up a clockwork/sprecovery version, someone should be able to get it into a update.zip for the rest of us right? Or is that a pipe dream? :)
  11. jroc
    Offline

    jroc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Washington DC
    This is me on 2.2 overclocked to 800Mhz:
  12. fredm74
    Offline

    fredm74 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am rooted with DroidMod, will I be able to install Froyo without an issue?
  13. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    You need to do a nandroid back up and you already have sprecovery so just flash the rom after that and you should be there.
  14. jeffandria
    Offline

    jeffandria New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Troy, IL
    Quick Question

    I rooted with SPRecovery...downloaded the froyo.zip, and the p3df-cw. what do I need to do to get 2.2 on my droid?
  15. gonnadie4thegov
    Offline

    gonnadie4thegov New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Jersey
    Change the zip file to update.zip and put on root of sd card. Reboot into sprecovery then allow update.zip install then hit to install it.
  16. jeffandria
    Offline

    jeffandria New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Troy, IL
    now it keeps showing the droid boot up screen then the red eye thing, repeat.....over and over
  17. jeffandria
    Offline

    jeffandria New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Troy, IL
    gotcha. thanks. got it to work, but I don't have the 3g symbol at the top and can't use the browser
  18. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    1486 benchmark on Quadrant! (1200mhz overclock) faster than stock N1 w/ 2.2

    WOOOHOOOOO!
  19. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  20. jroc
    Offline

    jroc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Washington DC
    Well thats my cue to go and get me a higher kernel.....
Search tags for this page

increase internet speed motorola droid x2