Papi92 Presents Speed Demon For the Droid 4!

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by papi92, Sep 17, 2012.

  1. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HUGE UPDATE! Papi92 Presents Speed Demon Version 5! For the Droid 4! 9/20/12

    Hello First off let me say that I am in no way responsible for what happens to your phone no matter what. By flashing this rom you will be understanding that your phone may brick or cause the world to end. ITS NOT MY FAULT!

    Okay now for the fun.
    This rom is based off of stock 217. It is deodexed so I hope people will theme it and have fun. Also I will be making this rom aosp like and with speed in mind. This is only for safestrap.

    ~Initial Release.
    Debloated
    Deodexed
    Speed Tweeks
    Aosp Applications starting to take over Blur
    More but can't remember

    Version 2 is here!
    Pulldown toggles
    Init.d
    Overclock
    1% mod
    Razr M Launcher and circle widget

    Version 3
    Fixed Status Bar

    Version 4
    Fixed Talk
    Fixed build.prop thanks Prodiem
    Redid a lot.


    Version 4 Expiremental
    This is untested. Shouldn't brick you though lol
    same as v4
    added new settings options thank you kebob and mattlgroff
    Version 5 Speed Demon/ Droid HD with no soft keys

    https://www.dropbox.com/s/zsrlwtg0f9jdtad/Speed_Demon_HD.zip


    VERSION 1 of SPEED DEMON / DROID HD WITH SOFT KEYS!!!


    Version 2 of Droid HD!!
    No more hardware keys.
    https://www.dropbox.com/s/5o2y6xtve5vr9lk/Speed_Droid_HD.zip


    NONE OF THESE ARE PORTS! I WORKED WITH MATTLGROFF TO REDO THE WHOLE ROM! THESE ARE MEANT FOR D4!!!! MATT HAS WORKED VERY HARD TO HELP SO I THANK HIM! ALSO #TEAMHATERS IS AMAZING FOR THE INIT SCRIPT AND OTHER HELP!!!



    Too install!
    Download rom
    Reboot into safestrap
    ENABLE SAFESYSTEM
    wipe data and cache
    format system
    select install rom from sdcard/internal storage
    select rom
    reboot and enjoy
    Setup is being weird just ignore and setup gmail thru settings.
    Last edited: Sep 21, 2012
  2. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Screenshots![​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  3. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Being that speed was the focus on this rom, how's the battery life?

    The screenies look sweet! Thanks for your hard work!
  4. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Battery life it great for me. I'll post pictures tonight of battery. Flash and see!

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  5. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is with no overclock[​IMG]

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
    Last edited: Sep 18, 2012
  6. Hooks405
    Offline

    Hooks405 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Didnt have alot of time to test this rom but after i installed it the notification bar was gone and the clock/battery widget wasnt there
  7. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you wipe data/cache. If so try a reboot and see if that fixes it. I had no problems.

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  8. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You need to also select the right launcher. Com.motorola.homescreen is the one you should use

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  9. Hooks405
    Offline

    Hooks405 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea i wiped data/cache
    im going to give it another try
  10. smoysauce
    Offline

    smoysauce New Member

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester, MN
    Same for me, wiped everything before, tried both launchers and tried restarting a couple times. No biggie. I will also try again later tonight. Looks like a great ROM thanks for your hard work!

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
  11. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I figured out notification problem but remember not to wipe data after you install. Wipe data before you install

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
  12. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    nice job pulling the toggles from eclipse rom ask next time lol
  13. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Toggles arent from eclipse. You can check my Rom. I kanged nothing

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
  14. Hooks405
    Offline

    Hooks405 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did another wipe data/cache
    Wiped cache
    Reinstalled and got the clocl/battery widget
    No notification bar with either launcher
    Cant wait to use this daily though
    Last edited: Sep 18, 2012
  15. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    dont worry i really dont care.... bty it says droid 3 on there wonder where that came from?
  16. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Droid 3 is a stock ringtone. You can check md5 if you want.

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
  17. kwyrt
    Offline

    kwyrt New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    Installed V2. Nice work Papi. I'm not getting the status bar either, though. Did a full wipe, installed, rebooted, no status bar. Rebooted into safestrap, wiped again, reinstalled, tried other launcher, still no status bar. Looks good other than that one issue!

    Droid 4 - AOKP Skyline
  18. ws6formula350
    Offline

    ws6formula350 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    no status bar here as well...
  19. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Status bar will be fixed tonight. I'm talking to mattlgroff to get it fixed

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  20. papi92
    Offline

    papi92 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Status bar has been fixed. Updated link in op! Sorry

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
Search tags for this page
droid4 speed demon rom
,
liquidsmooth 2.8 for xt912
,

modemstatsservice

,
motorala droid 4 glt
,

papi92 droidrzr

,

speed demon droid 4

,
xt 894 speed demon custom rom