losing 3g

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by dfarrell151, Mar 23, 2011.

  1. dfarrell151

    dfarrell151 Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Shrewsbury Pa
    Ratings:
    +0
    I keep losing 3g and have to ether toggle airplane mode or going to settings wireless networks and click on mobile network anyone else I don't want to do the *228 cuz I read it will fry my sin card
     
  2. motoconvert

    motoconvert Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norwalk OH
    Ratings:
    +0
    I have the same problem...my VZW guy is going to check on it when he gets back to work tomorrow...he did tell me to do *228 and when I questioned him on that be said it would be alright...but I didnt do it...so I'll just wait to hear back from him...
     
  3. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    915
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +933
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    I heard it's a hardware issue and from what I understand it will be a persistent problem with the TB.
     
  4. spindrjr

    spindrjr New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just wanted to add that this has happened to me once so far as well.
     
  5. useridforme

    useridforme New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just spent an hour and a half at verizon with the same problem. They had to do a complete master reset. I lost everything that I had been working on over the entire weekend. All settings, apps, everything.
     
  6. MrKleen

    MrKleen Senior Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +5
    Here is your solution
    http://www.droidforums.net/forum/th...blems-3g-data-dont-hard-reset-read-first.html

    I had the same problem and this fixed it. I don't know why they don't notify us so peopledont waste their time factory reseting or returning their phones. Also fixed my gps... I guess gps needs access to data.

    This is such an easy temporary fix that I can't believe they don't send out a network wide text.
     
  7. MrKleen

    MrKleen Senior Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +5
    I am thankful for this simple solution. Because it shows its not a hardware issue and will be resolved for good when Verizon irons out the network issues.

    This solution should be stickied because its a widespread issue till Verizon fixes the network.
     
Search tags for this page

htc thunderbolt 3g drops in and out

,

keep losing 3g airplane mode

,

my htc thunderbolt keeps dropping 3g

,

thunderbolt 3g constantly losing

,

thunderbolt keeps dropping 3g?