Liquid JB 4.2 Rom Droid 4 XT894

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by jsnweitzel, Jan 6, 2013.

  1. drush242
    Offline

    drush242 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yep, I did put the ROM on slot 1. I just now did get the phone into AP Fastboot mode. So far the Utility is "waiting for the device." D'oh!
  2. drush242
    Offline

    drush242 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No, for whatever reason, there is no safe system. There was, there isn't now. So I don't think I can get 3.11 installed.
  3. drush242
    Offline

    drush242 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, if I put it into BP SBF Flash mode, RSD sees the phone as Flash MZ600. However, it won't flash that way. If I put the phone into AP Flashboot, RSD doesn't see it. Crikey!
  4. drush242
    Offline

    drush242 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Welp, after about the 243rd factory reset, I got the ROM on the machine and working. However, the phone/radio seems to be out. I keep getting "Unfortunately, the process com.android.phone has stopped" in a loop. Any ideas for that one?
  5. tomf80
    Offline

    tomf80 New Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am getting process.android.media has stopped every time a notification plays a sound, doesn't matter which app. I've restarted, fixed permissions, remounted sd card, cleared cache/data on download manager and Google services framework. Nothing seems to fix it. Any suggestions? I had the same problem with AOKP on 4.2.1 as well.
  6. drush242
    Offline

    drush242 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, got it back. Something that TiB was restoring was skrewing it up. Any thoughts on what?

    The only oddball stuff I've noticed so far is the hard keyboard is a bit wonky. I assume that is the 4.2?

    Thanks all, for your help.
  7. GigaJake
    Offline

    GigaJake New Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Define wonky? I've got the latest build running and the only single thing that is troublesome is Bluetooth audio, and I'm just assuming here. I don't even use that. I even have voice search working which seems to be giving trouble to some people over at XDA. My keyboard is completely fine, so perhaps it's something you did? What isn't working?
  8. smoysauce
    Offline

    smoysauce New Member

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester, MN
    Same here. Working great w/ Myfishbears scripts, aside from the obvious BT. Really appreciate all the work. I fixed my voice search problem by downloading the update from the Play Store. Other than that if you have problems, I would delete the slot, re-create it, flash everything and don't restore apps or anything fromTiBu, or at least be VERY careful about which ones you choose. Good luck.

    Sent from my XT894 using Tapatalk 2
  9. ninjadan9
    Offline

    ninjadan9 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The homescreen app runs very slow on the 01/27 build. I used both Nova Launcher and ADW Ex Launcher and both are very slow when sliding screens and scrolling through the app drawer.
  10. tomf80
    Offline

    tomf80 New Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My ringtone sounds like the default notification tone being played repeatedly, and in Sound Settings it is unknown. If I go to select one it force closes the Media Storage process mentioned above and I can't change it. Is that a symptom of the problem, or is the missing ringtone the problem causing Media Storage to die?

    I reflashed, without wiping anything, and the ringtone is now Hydra and it seems to be working. Any idea as to what causes it and how to prevent the problem in the future?
  11. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    Good news liquid fans...liquid smooth is now officially supporting moto devices. This is thanks to David Hacker (dhacker29). I will probably do some of my own builds still with minor tweaks, but with David's experience things should move forward much faster now.
  12. GigaJake
    Offline

    GigaJake New Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    That's incredible news! Thank you, and dhacker29, very much for the support! Do we still need to look into your file hosting site for future builds, or will there be a different source for official releases?
  13. pah
    Offline

    pah New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    pah

    super now if i can get it this phone[​IMG]
  14. tomf80
    Offline

    tomf80 New Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does anyone have any idea about the android.process.media force closes? If I shut down it works for a few hours and then comes back to doing the force closes constantly.
  15. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    Sent from my XT894 using Tapatalk 2
  16. clowe
    Offline

    clowe New Member

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bronx, NY
    The Liquid RC 1 Rom won't allow me to access my phone security options because it keeps force closing.
  17. clowe
    Offline

    clowe New Member

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bronx, NY
    Also the 1/28 Liquid release stays on the Liquid Smooth boot screen every time I reboot.
  18. GigaJake
    Offline

    GigaJake New Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Same goes for me. Otherwise, great release. I'm excited to see what comes next
  19. smoysauce
    Offline

    smoysauce New Member

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester, MN
    Same, I even tried just flashing over last build but when I go to enter my security pattern it soft boots.

    Sent from my XT894 using Tapatalk 2
  20. pah
    Offline

    pah New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can it be put in slot 3 or does it have to be in slot1

    pah
Search tags for this page
dark liquid setting
,
disable halo paranoid android
,

droid 4 xt894 rom

,
edit apn motorola xt894
,
how to turn off halo in paranoid android
,
how to unlock motorola droid 4 xt894
,

liquid rom droid 4

,
liquidsmooth masarati
,
motorola droid 4 roms
,

xt894 liquid rom

,
xt894 liquid smooth gsm fix
,
xt894 roms