Dolphin's Latest Update & My GPS

Discussion in 'Android Applications' started by micp1480, Jan 25, 2010.

  1. micp1480
    Offline

    micp1480 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok, so I have the latest Dolphin update, but now I see when I click on the browser it activates my GPS, and continues to run as long as the browser is open. I want to know if anyone else is experiencing this, and why does the GPS have to run when this browser is open?


    MICP1480
  2. sudermatt
    Offline

    sudermatt New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am not seeing this...running latest dolphin.
  3. jets2400
    Offline

    jets2400 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NC
    I also have the latest Dolphin update. My GPS never runs like you say. Are you sure its not another app running in the background? Try killing all of the other apps and only open up Dolphin. Does it still happen then?
  4. micp1480
    Offline

    micp1480 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    all programs are shut down and my GPS is coming up every time I go onto Dolphin.

    MICP1480
  5. Phoxus
    Offline

    Phoxus New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Antonio / Austin Texas
    Xscope > dolphin. Period. Problem solved
  6. jets2400
    Offline

    jets2400 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NC
    @MICP1480

    I opened Dolphin and went to google.com. The GPS did come up at this point. I then went to facebook.com and espn.com. Neither of which activated the GPS. So is it only certain sites that are using GPS? Or is it consistent across every site?
  7. djo56md
    Offline

    djo56md New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Google is probably using GPS to give you "local" search results. Try changing Home Page" to another site
  8. jets2400
    Offline

    jets2400 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NC
    @djo56md

    Yes, thats what I'm assuming. That is why i asked MICP1480 if it was his google page only.