Data issues getting worse?!?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by NinaBelle, Oct 16, 2011.

  1. Mondingo

    Mondingo Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    For some reason my phone was losing the data signal just a few times a week. Now for some reason everyday I am losing signal between 3g and 4g. And airplane mode does not work anymore. I don't understand why does it work for awhile and then it doesn't.. Airplane mode used to work. Now it doesn't. Now I have to reboot every time.. It can't be good for the phone either.. WTF! I love this phone. But why should I keep it on 3g only when its a 4g phone and work in a 4g area? This sucks.. Verizon and Motorola better get a move on it. Or this phone is gone. Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  2. Shanline

    Shanline New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Seattle, WA
    Ratings:
    +0
    same here up in the Seattle area. Went out about 90 minutes ago. Neither reboots or a battery pull doesn't bring it back.

    my wife's droid x is fine though. WTF?
     
  3. maq099

    maq099 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    DROID BIONIC, same problems here, Kansas City, MO
     
  4. KH22

    KH22 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Elkhart, IN
    Ratings:
    +0
    just got my data connection back!
     
  5. Jaycea22

    Jaycea22 Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Jersey City NJ... lost data- 3g/4g about 90 mins ago.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. fisch2481

    fisch2481 Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    Grand rapids mi out
     
  7. rader023

    rader023 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same story here. Wife's incredible is fine. Edmonds, wa
     
  8. mamawm

    mamawm Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    508
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    mississippi
    Ratings:
    +3
    happened here in northeast mississippi as well, but's what's really wierd is that my husband had his charge set to cdma only and he never lost connection. :angry:
     
  9. fisch2481

    fisch2481 Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    My girlfriends d1 works fine. Maybe they are working on the bionic data fix and seriously jacked something up?
     
  10. Hollywood67

    Hollywood67 Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Is this a coincidence or known issue? I'm noob, just rooted first time this weekend. I have lost data connection. Should I un-root or are these things unrelated?????
     
  11. rader023

    rader023 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  12. Hollywood67

    Hollywood67 Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    thanks for fast reply. i am really freaking out thinking i did something. may call verizon??