Updating Swype in UD 2.0.0

Discussion in 'UltimateDroid' started by jonnyc, Nov 12, 2010.

  1. FastKatt

    FastKatt Active Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    33
    Location:
    Cleveland, TN
    Ratings:
    +1
    Well,...
    Son of a gun!
    When I read the splash screen, I thought it was a search & wouldn't type...
    I was wrong!
    Thanks =]
     
  2. Agrajag

    Agrajag Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What's the correct version to get for the Droid 1?

    I found the WVGA version (I can't wait to buy it frankly as I've bought every other keyboard out there including 8pen) and it keeps telling me this version has the wrong resolution. It works (though terribly when in landscape) but the nag is annoying.
     
  3. jonnyc

    jonnyc Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Works for me!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. ucpro

    ucpro Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    dothan, al
    Ratings:
    +0
    mine doesn't work when i swype and the mic button is slashed out. when i swype, i get the little blue flash on the side of the keyboard
     
  5. icculusX

    icculusX Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    2,529
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    The Moon
    Ratings:
    +0
    me too uhhhggg :(
     
  6. kastein

    kastein Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I would try deleting swype and installer and try again....you have to wait for the confirmation screen before closing in order for it to work

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. icculusX

    icculusX Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    2,529
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    The Moon
    Ratings:
    +0
    Never-mind. I got swype working perfectly now. For some reason I think just simply going into settings and killing just about all my running services did it. I can't understand or explain it but I seriously tried this 6 times and finally cleaning the services worked. Thanks Lars1!

    So happy the microphone button is there, that was needed... Do it...
     
  8. Lars1

    Lars1 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SL,UT
    Ratings:
    +0
    Glad I could help Iccy.