[ROM] *Updated*[PORT] ApeX 2.0 Release Candidate (RC4) (10/11/2011)

Discussion in 'Droid Pro Development' started by 13th angel, Oct 6, 2011.

  1. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    bootstrap or rom manager. This isnt a 2nd-init rom so bootstrap doesnt break anything.

    drag blur dialer off the dock then drop touchpal onto it.
     
  2. gsu_golfer
    Offline

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Wow those were some really simple answers. Thanks for the help.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
     
  3. gsu_golfer
    Offline

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Everything's running perfect for me. Even really good battery life.

    The only weird thing that's happened with it is that I had a ~20% drop in battery today instantly according to my battery graph.

    Has anyone else experienced that?
     
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    updated to RC4 in the OP

    wipe cache/dalvik cache coming from RC3

    got a new guitar pedal and was playing with it or would have posted earlier.
     
    Last edited: Oct 12, 2011
  5. TooUglyForU
    Offline

    TooUglyForU Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Having trouble getting the RC4 link. Am I missing something?
     
  6. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    I forgot to update the link, oops. Fixed now. Thanks for pointing that out >.>
     
  7. google123
    Offline

    google123 Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Cool, will try RC4 after I fix my Pro's LCD screen. LOL. It "accidentally" fell from my hand, defied gravity laws, and fell straight into a wall for some reason. :icon_eek:
     
  8. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    I would like to add the italian language, can I help you for this? Can I send You italian strings.xml (from modifided values-it) Thank you!
    Can I add this topic to xda forum?
     
    Last edited: Oct 12, 2011
  9. chaihg
    Offline

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hi All,

    I have got into big problem. I cannot get 3G on any of the gingerbread builds. I tried going back to original gingerbread by flashing update.zip but it still is not working. Factory resets, going to Apex ROM also are not working.

    Can anyone help me with what can be wrong?. I have tried everything I knew by going into *#*#4636#*#* and changing it to wcdma preferred and GSM auto but nothing seems to work.

    Thanks in advance.
     
  10. jhalsey205
    Offline

    jhalsey205 Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wow - this is running great for me. I had been previously running GB via TBH. Flashed ApeX in CW (wiped data, cache, & dalvik first). Reinstalled old apps via Titanium. Installed DialerOne. All good. Great job!!
     
  11. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    It would have to be added to everything, not just in 1 or 2 places.

    you would have to ask Fabolous as this is his rom, I just ported it.
     
  12. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    Yes I know... I have done some little things, but it's possible!
    After I'll try to contact fabolous!
    sent from my Motosola!
     
  13. Tzabar
    Offline

    Tzabar Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm still having trouble believing that the Droid Pro is getting some ROM love. Thanks, angel.

    That having been said, I have 2 questions:
    1) Has anyone seen any changes (hopefully improvements) in battery life?
    2) I saw you wrote this in the first post's notes: "Preset, Yahoo, Email, Motorola, and Corporate Sync in add accounts don't do anything." Does that mean that there's no native exchange support? I might be reading something incorrectly... it's been a long, long day.

    Thanks!
     
  14. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    You have to go into the email app itself rather than in the setup menu.
     
  15. StingRay
    Offline

    StingRay Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas
    Ratings:
    +0
    Have been away from df for a while rooting tablets and returned to find 2 custom ROMS now for my Pro...

    Currently on the TBH Gingerbread...sounds like a simple flash in CWM to install so I'm going to give it a try..Thanks!

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
     
Search tags for this page
aapex wt-rc4
,
apex
,

apex 2.0 rc4

,
apex 2.0 rc4 droid x rom review
,
apex rom droid pro
,
droid bionic 115 dbm
,
droid x apex 2.0 rc4 battery life
,
motorola droid vzw rom apex
,
pro plus firmware
,
rom apex 2.0.0 pour droid pro