[ROM] *Updated*[PORT] ApeX 2.0 Release Candidate (RC4) (10/11/2011)

Discussion in 'Droid Pro Development' started by 13th angel, Oct 6, 2011.

  1. chaihg

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I think this was addressed to me. Thanks Angel I will try it today.
     
  2. gameout

    gameout New Member

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    install

    Sorry for the newbie question but everyone starts somewhere.

    My Droid Pro has already updated to Gingerbread from Verizon's push update. I have since rooted the phone.

    I have never changed the Blur ROM. How do I go about flashing my phone to this new ROM. Since the Gingerbread update my Pro has been extremely slow.

    Thanks for your help.

    gene
     
  3. ekifox

    ekifox New Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Venice, it
    Ratings:
    +0
    hello, can someone link me the 4.6.4.XT610.Verizon.en.US file please?
    because I tried to install apex on 4.6.8 but it loops on first setup (after the green robot appears, the apex logo comes out, and again green robot...).. I also tried to install over the cyanogen, but it's the same story..
    Thanks!
     
  4. asdfghjkl_em

    asdfghjkl_em Member

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    it loops for about five or ten minutes, it takes a little while for the first boot.


    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  5. qjai

    qjai New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How do you enable turbo mode? Or is it a script thats already implemented into the rom? Thanks

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  6. qjai

    qjai New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Also, is the link posted rc4 or rc3? I installed it and my phone says rc3 right now... just installed yesterday.

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  7. asdfghjkl_em

    asdfghjkl_em Member

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    it's rc4 or should be anyway.

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  8. chaihg

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hey Angel, is it not possible to run the CM7 theme chooser on apex roms? That will be cool if we can.
     
  9. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    No, requires it to be built into the rom from source which won't happen since its blur based.

    Sent from my D2G
     
  10. qjai

    qjai New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    View attachment 42410

    Mine shows rc3 but i installed from rc4 link on the op

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  11. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Might have missed that by accident.... probably did >.> Was only like 3 changes between 3/4.
     
  12. qjai

    qjai New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    O. Also for the network changing code. Does anyone know which option would be for gsm/3g? I see like gsm, wcdma, etc. And whats the difference between prl and preferred? Thanks

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  13. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Is anyone else experiencing data interruptions that require a reboot?
     
  14. nutpn

    nutpn Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Do you happen to know the compass files,can seem to get mine to work and was back checking and this is a great rom cant wait till the RC5 comes out,thanks
     
  15. qjai

    qjai New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hey can anyone help me with the proximity sensor? i used the touchpal dialer instead of the stock one as noted previously, but it seems it only replaces the contacts, dialer, etc but not the incall screen. Thus, proximity sensor still doesnt work. thanks
     
Search tags for this page
aapex wt-rc4
,
apex
,

apex 2.0 rc4

,
apex 2.0 rc4 droid x rom review
,
apex rom droid pro
,
droid bionic 115 dbm
,
droid x apex 2.0 rc4 battery life
,
motorola droid vzw rom apex
,
pro plus firmware
,
rom apex 2.0.0 pour droid pro