[ROM] *Updated*[PORT] ApeX 2.0 Release Candidate (RC4) (10/11/2011)

Discussion in 'Droid Pro Development' started by 13th angel, Oct 6, 2011.

  1. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    What's everyones battery life like? I'm at 14.5 hours running and 15%

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
     
  2. dhatwell

    dhatwell New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Batter is good for me. Not too sure its better than stock. When in a call is anyone having problems with the proximity sensor?
     
  3. jhalsey205

    jhalsey205 Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes - proximity sensor and screen time out seem to be a little bit of an issue for me, but manageable. I installed Screebl which manages screen-on time based on device orientation. The app worked very well in previous Droid Pro roms (stock Froyo and TBH's GB) but not so much here. I also had problems getting it to work with the Cyanongen port.

    The above being said, I am still very pleased with this rom!!
     
  4. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
  5. exprexx

    exprexx New Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    China
    Ratings:
    +0
    why data roaming is turned off?
     
  6. gsu_golfer

    gsu_golfer Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Can we flash this over the official GB update?
     
  7. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    You can try. Should be able to since this was based off the dx/2 GB updates.
     
  8. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Its not in the d2/x settings and I'm not sure what would have to be changed in order to use the d2g settings in order to use it.... I'll talk to Fabolous about it when he releases RC5 because its like that on the d2g as well.
     
  9. nutpn

    nutpn Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    nice

    this is a nice build
    love it,be looking for a update
    now that you got me biting,thanks for all you do and will do in the future!!!
     
  10. chaihg

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Is this working on 4.6.8? any updates on that?
     
  11. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    It should.... I'll try in after i sbf back to stock and let ya know
     
  12. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    As far as I can tell it works perfectly off the 4.6.8 update.
     
  13. chaihg

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Thanks Angel. Tat did it.

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
     
  14. chaihg

    chaihg Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Does anyone know what is the equivalent of GSM mode in the *#*#4636*#*# menu?

    I changed it to everything but could not get into GSM mode because I do not have good signal in Global mode for which this ROM is default. Whenever I change it to anything other than GSM auto, I lose 3G and I have to only SBF to get back my 3G.
    Something fishy. Can someone help please. Maybe there is another way to access different modes from adb or something??
     
  15. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Someone on gsm that was having problems with data because of not having data roaming try adding this to build.prop then reboot:

    Code:
    ro.com.android.dataroaming=true
    
    Sent from my D2G
     
Search tags for this page
aapex wt-rc4
,
apex
,

apex 2.0 rc4

,
apex 2.0 rc4 droid x rom review
,
apex rom droid pro
,
droid bionic 115 dbm
,
droid x apex 2.0 rc4 battery life
,
motorola droid vzw rom apex
,
pro plus firmware
,
rom apex 2.0.0 pour droid pro