1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Unable to login capital1 / hotmail apps

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by skuzzzzy, Dec 27, 2011.

  1. skuzzzzy
    Offline

    skuzzzzy New Member

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone have any issues logging into capital1 and hotmail apps? they both tell me wrong user id / password and im using same info as used when i login on my pc whic is fine..
  2. skuzzzzy
    Offline

    skuzzzzy New Member

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    bump
  3. websterzx10r1
    Offline

    websterzx10r1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn, NYC
    Unable to log into Capital1 application

    When i was on the stock Rom i was able to log into the account. Even unlocked and Rooted, but soon as i flashed GummyNex 6.6 i kept getting this message i just use my computer but then again i miss the ablitiy to view them on phone and resort to stock unlocked rooted Rom.DancingNexus
  4. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    When you go to their sites with the phone's browser can you login then?
  5. websterzx10r1
    Offline

    websterzx10r1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn, NYC
    Yes i just tired from google browser on my phone to log into Capital1 online banking and Chase online would not let me log on.
  6. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Assuming you are not on a non-secure wifi network, I would do the following:

    1. Reboot the phone and try again.
    2. Uninstall and reinstall the apps,
    3. Try a different browser
    4. Check all your settings under Security. Have you Encrypted the phone?
  7. websterzx10r1
    Offline

    websterzx10r1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn, NYC
    I am using my house wifi and its a locked signal. When i log on they say they don't recognize the phone. They call me and give me a special code to register the phone i enter it and the screen does nothing but return to the main screen. its not a big deal thanks. As for rebooting the phone i did that uninstall apps i just flashed this yesterday and the market sent me the downloads not from a back up. I have learned that when you Root you gotta give or take certain features. I will deal with this to gain better battery life and to customize my phone. No i have not encrypted my phone.
  8. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Have you tried the logins while on 3G or 4G?
  9. websterzx10r1
    Offline

    websterzx10r1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn, NYC
    yes just now tired 4G and 3G log on.
  10. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Were you able to log in?
  11. websterzx10r1
    Offline

    websterzx10r1 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn, NYC
    No was not able to log on. But its okay not a major issue. thank you for ur help.
Search tags for this page

s4 hotmail issues

,

unable to sign into hotmail on android firefox