Forum login trouble

Discussion in 'Android General Discussions' started by Dxun, Apr 7, 2010.

  1. Dxun

    Dxun Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Ok so i login using this machine with no problems at all. Sign out here and jump on my laptop which uses my house WIFI and it tells me "invalid username or password". Anyone have any ideas why this is happening? My GF lives with me, has her own account, and she is unable to login while im logged in to the site. 1 account per IP maybe?
     
  2. christim

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    Hi Dxun,
    I log in from work, home, and my phone. Actually 2 computers from home so that isn't limitation. I'm not using two different accounts though. See if this helps:

    http://www.droidforums.net/forum/tech-issues-bug-reports-suggestions/31007-droidforums-net-pw-help.html#post323846

    Log out, delete all your cookies, history and temp internet files. Close out browser, reload browser and log back in.

    good luck!
     
  3. Dxun

    Dxun Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Just signed out from this machine. Jumped on the laptop and got the same message. I can login from my Droid just fine. Let me try some of these ideas you are mentioning here.

    Thank you =)
     
  4. Dxun

    Dxun Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Problem solved. Letting me login using firefox. I need my forums available to me at all times :)