Starting Screen Switcher

Discussion in 'Android General Discussions' started by markmicallef, Dec 20, 2009.

  1. markmicallef

    markmicallef Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I stumble upon this today, new to me but it may be old news to some of you.

    Long hold on menu brings up Screen Switcher Comes in handy if you have seven screens. It appears to be a feature of Home++

    [​IMG]
     
  2. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Seems like the developer updated today. Seems really sweet I'm going to go check it out.
     
  3. Nedaroth

    Nedaroth Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Ratings:
    +2
    Just tried that and i love it, thanks
     
  4. Retribution

    Retribution Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I love home++ seems like the developer is trying to stand out from the crowd. Doing a great job of it IMHO all that and it's still in beta.
     
  5. Sam

    Sam Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,467
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    long press the menu button on the bottom of the phone? doesn't work for me..

    edit: my bad.. there is an update available.. it mentions this exact feature in the notes.
     
    #5 Sam, Dec 21, 2009
    Last edited: Dec 21, 2009
  6. boatman2220

    boatman2220 Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Good find, that's a new one for me also.
     
  7. Sam

    Sam Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,467
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    #7 Sam, Dec 21, 2009
    Last edited: Dec 21, 2009
  8. boatman2220

    boatman2220 Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just started using it yesterday. I'm really starting to like it and get used to it. Thanks
     
  9. jigsawkilr

    jigsawkilr Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    For those using Home++ how do you see your notification panel? Like when you have a message or mail where does it show up at? No notification panel at the top how would I know I have mail. I have mine set silent so I need to see the envelope icon. I like the way home++ works just a few questions.

    Also, how do you change the shortcuts at the bottom of the screen?

    Thanks in advance.
     
  10. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    I think most of us have LED notifications enabled so that the LED lights up whenever we get a notification. Alternately you can download "Missed Call" from the market and customize LED colors and other settings too.
     
  11. Sam

    Sam Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,467
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    to pull up the notification panel, just tap the [ ! ] bubble thing on the bottom bar thingy. if you are new to home++, remember that bar at the bottom scrolls left and right (in portrait, up and down in landscape) so if you don't see the [ ! ] thing, try scrolling the bar.