Rooted Pro with z4

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by jhalsey205, Nov 12, 2010.

  1. jhalsey205

    jhalsey205 Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Successfully rooted Pro. I use z4 (in OP of this thread). It took a little work ... and a couple of reboots, but root confirmed.
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    What do you mean it took a little work? You change a setting push a button it reboots once and you're done.;)

    That's how it worked for me on my D2. Want to tell me what was different for you?
     
  3. Quicksilver7714

    Quicksilver7714 Super Moderator
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    2,437
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +61
    I did this earlier at Verizon and it worked in one try. Had no problems.
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I saw you say that on the other thread, I thought you were kidding. Good for you. It's good for Verizon too. What they don't know won't hurt them. ;)
     
  5. Sebastian

    Sebastian Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Laguna CA
    Ratings:
    +0
    I'm doing it right now. I'm soooooooooooooooo excited.
     
  6. Sebastian

    Sebastian Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Laguna CA
    Ratings:
    +0
    Root is Complete on the Moto Pro. Bad. Took 2 tries. Verified with BusyBox.
     
    #6 Sebastian, Nov 12, 2010
    Last edited by a moderator: Nov 12, 2010
  7. Quicksilver7714

    Quicksilver7714 Super Moderator
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    2,437
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +61
    Nope, Totally serious. :)
     
    #7 Quicksilver7714, Nov 12, 2010
    Last edited: Nov 12, 2010
  8. Ned

    Ned Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well, that was easy. Verified in emulator.

    There is a ton of bloatware on this device. Will be nice to remove some of it.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. Sebastian

    Sebastian Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Laguna CA
    Ratings:
    +0
    I threw on Titanium Backup and it shows rooted, but I don't have the permissions to rename or delete. What gives?
     
  10. Ned

    Ned Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Only thing I have ever used to rename files is an emulator, call me old fashoned.

    Be careful what you delete, AFAIK there is no SBF file to fall back on.

    All I really wanted to get rid of was the camera click.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. Sebastian

    Sebastian Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Laguna CA
    Ratings:
    +0
    I'm striking out.
     
  12. RadYOacTiVe

    RadYOacTiVe Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can you unroot with thru the Z4 app? All I want to add is wifi tether and screen cap which should be pretty basic root apps, anyone have any issues or recommendations?
     
Search tags for this page
droid z4
,
how long does the z4 mod root take
,
z4
,

z4 droid

,
z4 mod droid pro
,
z4 mod running exploit in order to obtain root access
,
z4droid