Data Always On

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by mystery252, Dec 25, 2010.

  1. mystery252

    mystery252 Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've read multiple people post to go into Settings-Wireless & Networks-Mobile Networks and unselect the data always on setting. Am I the only one who doesn't have that option on my Pro? I'm rooted with z4 and have a lot of files frozen (but not uninstalled) with Titanium Backup. Any ideas as to why I don't have that option?

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  2. MrWilliams

    MrWilliams Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greenville, NC
    Ratings:
    +0
    I don't have data options under the wireless & networks menu. Could you be thinking about the battery manager option under the setting menu?
     
  3. mystery252

    mystery252 Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I don't either. I've read people say to do this and I've done it on friends/families phones and the option is there. I don't know what the deal is. Glad I'm not the only one.

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    In your Pri do you have Wireless & Networks? In there you can find Airplane mode. Problem with that is the only thing you can get to work is wifi in that mode.

    On my D2 I have a data manager. It allows me to turn off data there. Now if you don't have that it may be because the Pro is a world phone. Still you don't want data when you're roaming.

    I suggest that if you don't get a good answer for this give Verizon a call. Seems to me that should be an easy question for them to answer.
     
  5. MrWilliams

    MrWilliams Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Greenville, NC
    Ratings:
    +0
    We do have the data manager menu. It includes options for background data, data while roaming, and data on/off.
     
Search tags for this page
background data not working droid x2
,

data always on

,
data always on android
,
data options droid x2
,
data usage always on
,
droid x2 mobile networks missing options
,
where is mobile data option under settings on a droid
,
why is my motorola droid always using data