[ROM] [ROM] Android Revolution HD (LTE)

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by BL4Z3D247, Dec 17, 2011.

  1. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    Just got home. OP updated with 2.1.1 download link.

    Yeah, no wipe needed unless you experiencing problems.
     
  2. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    Try 2.1.1, I know 2.1.0 it didn't work. I'm downloading 2.1.1 right now and will flash shortly but I'm not sure if that was fixed in the latest version or not.
     
  3. 9wire

    9wire Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Installed, putting my music files back on. Hopeful it will be a bit snappier, really wanting to see how the kernel helps the battery. Been a VERY long time since I messed with kernels, had my DX for awhile.
     
  4. 9wire

    9wire Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    My kernel says 3.0.8-gaaa2611 android-build@apa28#1, is that right? Can we try other kernels, or just what's recommended?
     
  5. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
  6. iKN0WaGH0ST

    iKN0WaGH0ST Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +4
    Just want to mention that I have had improvements as far as battery life goes. I used to drain 1% every 4-5 minutes. After loading this ROM I drain 1% every 7-8 minutes.
     
  7. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    Got 17 hours 30 minutes with moderate/heavy use out of this ROM today and that was on 2.1.0. On the stock ROM I got 18 hours or so with little to no use so I'd say this ROM has great battery life.

    Do those work for the LTE G-Nex, says it's for the GSM. I know some things work for both but it they do work for both I'll post them in the OP so we have some organization. :happy3:
     
    #43 BL4Z3D247, Dec 17, 2011
    Last edited: Dec 17, 2011
  8. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +64
    I told myself I wasn't going to flash a Rom for a little but of course here I am flashing my first official Rom for the GNex.
     
  9. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +64
    do have a quick question, was everyone ok restoring system data from stock rooted to this Rom?
     
  10. Muddobbers

    Muddobbers New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Download corrupted for me or something, found out when I tried to install and it said it failed. Starting to redownload it again. Just tested the MD5 and it didn't match up, which I should have done in the first place admittedly.
     
  11. BL4Z3D247

    BL4Z3D247 Senior Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +25
    Coming from the OG, I never restore system data so I don't have an answer for you. My contacts and things of that nature were restore through Google sync though if that's what you meant.

    It didn't match because I forgot to update that in the OP, I just updated the OP to reflect the correct MD5. My apologies. Try redownloading the file, I flashed it and it worked just fine.
     
    #47 BL4Z3D247, Dec 17, 2011
    Last edited: Dec 18, 2011
  12. iKN0WaGH0ST

    iKN0WaGH0ST Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +4
    Just want to make sure I updated right.. All I did was wiped dalvik cache, and then installed from zip.

    Should I have also wiped the cache? I've never updated one before.
     
Search tags for this page
android revolution hd 4.1.9 download
,
android revolution hd for htc rezound
,
android revolution hd for rezound
,
android revolution hd htc rezound
,

android revolution hd rezound

,
android revolution hd rom rezound
,
android revolution hd tethering
,
android revolution rezound
,
revolution hd rom, htc rezound
,
rom galaxy s3 lte revolution hd