Please Help me fix my phone!!

Discussion in 'Android Tech Support' started by abraham3660, Aug 15, 2010.

  1. abraham3660
    Offline

    abraham3660 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so i rooted my motorola droid ( Bad Idea). Then i tried to install a new rom, and nothing changed on my fone. So i rebooted and restored to factory settings. When i did that i noticed there was no app store, no lockscreeen, and my home button doesnt work. What do i do? I dont have any apps and i dont have an appstore!!
  2. kennydied23
    Offline

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    595
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    1. Download a stock system file and install it like a rom. You can get them from here:
    Peter Alfonso

    2. Use RSD Lite and a .sbf file to return to whatever stock version you were on. (Use the link above for .sbf files)
  3. abraham3660
    Offline

    abraham3660 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Kennydied, Thank You so much. I am all so new to this. Is there anyway you could walk me through this step by step on how to install this? I dont really know what im doing. Thank You so much.
  4. kennydied23
    Offline

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    595
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Sure thing. Can you tell me if you changed your recovery?
  5. abraham3660
    Offline

    abraham3660 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    umm i dont think so i downloaded rom manager, and i clicked clockworkmod recovery and it said it was succesful. I s that changing the recovery?
  6. abraham3660
    Offline

    abraham3660 New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank You so much for your help, but i fixed it. I just restored from a previous back up ( DUH! ) BUT THANK YOU FOR YOUR HELP.
Search tags for this page

galaxy s3 restored to factory settings to fix how do i get i