No kernals working

Discussion in 'Koush' started by ChosenZero, Aug 17, 2010.

  1. ChosenZero
    Offline

    ChosenZero New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've tried P3Droid and Chev's and neither of them work, they install, but setcpu says only got 550 MHz for Chev and 600 for p3Droid - Although I install much higher ones.

    any suggestions? they all worked previously to RC3
     
  2. murflee33
    Offline

    murflee33 Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Go into menu (while in setcpu) and then push device selection, try pushing auto detect. If that doesn't seem to work perhaps u should try a higher voltage kernel than what your currently using.
     
  3. ChosenZero
    Offline

    ChosenZero New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have no idea why I didn't even think of that! I love you man! :D
     
  4. murflee33
    Offline

    murflee33 Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You're welcome and i hope it helped!
     
Similar Threads
  1. bmx24
    Replies:
    2
    Views:
    1,272
  2. Dolfan
    Replies:
    3
    Views:
    700
  3. Nas
    Replies:
    2
    Views:
    1,169
  4. DisneyRicky
    Replies:
    2
    Views:
    4,640
  5. Art Vandelay
    Replies:
    6
    Views:
    2,055
Loading...