How to overclock droid 2 Global

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by maddog2014, Feb 7, 2011.

  1. douglasman100

    douglasman100 Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i got 1.36 stable:)
     
  2. chitala383

    chitala383 Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    anything over 1.35 for me and my phone freezes up.
     
  3. Swirly

    Swirly Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    are yall using any profiles... and plz what is yallz write up on jrummys overclock app??!
     
  4. draexo

    draexo Member

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Ratings:
    +0
    I use Jrummy on my Droid X. I used Quick Clock Advanced when I had my Global.
     
  5. maddog2014

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    I now use quick clock advanced

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
Search tags for this page
droid 2 global oc
,
droid 2 global overclock
,

how to overclock droid 2 global

,
overclock d2g
,

overclock droid 2 global

,
ow to overclock d2g
,
voltage table overclocking droid2global