Froyo issues

Discussion in 'Android Support' started by pc747, Jun 8, 2010.

  1. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    One of them is Mikradle and the other is Motorola. Stock Verizon I assume is Motorola. Again I have no problems charging in that dock.
     
  2. MAD450r

    MAD450r Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    Yes the stock verizon's is Motorola

    It has the M symbol on the right corner :(

    got another friend with 2 motorola docks he says his works his wife's wont. So its looking to be a hit or miss thing right now.
    Unless there is more than one version. I had friend look all over mine for a model number or something none seem to have any different markings. this is very strange cause motorola usually has great hardware, but at this point im ordering a cheepo doc since I use one of my moto droids as my alarm clock since i've had 3.

    If anyone figure out how to tell the differences if there is any please let me know. For now I just ordered one for 4.49$ off ebay ;) non Motorola.
    EDIT: just read this cheap one comes with doc only no cables or anything but no biggy since I have extra's already.
     
  3. fUry327

    fUry327 Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I would suggest lowering your clock speed to stock levels (550/600) whenever you plug in to the car and use navigation. See if your phone charges then.
     
  4. scorpion

    scorpion Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    north of Boston
    Ratings:
    +0
    i'm having 3g problem ?? i cant connect to any 3g. my wifi works fine an it's the only way it seems to be able to get data. anyone know how to fix this ?? i have tried reinstalling b.b an i have tried the new radio update. i have wiped cash etc .. no good ..
     
  5. spdivr1122

    spdivr1122 Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bloomsburg, PA
    Ratings:
    +0
    Droid Froyo Laginess

    Hi everyone, i posted this somewhere else but im not sure where it went. I just put froyo on my phone going through the directions on this site. Everything went as planned, and its working on my phone right now. It was really fast at first, and then i locked my phone and put it in my pocket. 5 mins later, i went to use it, and it was EXTREMELY slow. the typing has to "catch up" with what im typing and its really annoying. I know the instructions said it was really slow, but ive had the update for about 3 hours now. Does anyone know why this is happening?
     
  6. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I'll be happy to explain what's happening but please do not multiple post. It could be your post was moved to another area as we already have an excessive amount of Froyo threads. Every Froyo issue is not a new thread and this has been discussed several times.

    OK, now that I'm done chewing you out let me explain what's going on.;) I'm going to assume you've probably loaded Flash on your Droid, correct? Well, whenever you visit a web site, like this one, flash will slow you down. So what can you do about it?

    The first thing to do is make an adjustment in your browsers settings. Go to enable plug-ins and make sure that "as needed" is checked.

    Already got that? Then I recommend trying Dolphin HD browser.

    Now some questions for you. Are you overclocked or are you still at normal speed? And what kernel are you currently running?
     
  7. astronaut

    astronaut Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Knoxville
    Ratings:
    +0
    Its not just Flash. After you load Froyo your phone will download all of your apps again from the marketplace automatically. It will be laggy for awhile until this finishes.
     
  8. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    True, but that only last a few minutes.
     
  9. Kmart95

    Kmart95 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    It was pretty laggy for me for about 5-10 minutes
     
  10. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I would consider that a few minutes. Several minutes. But by the time you got done writing not one but two threads on the issue, your Droid would be running normal.

    Until the OP comes back and says whether or not he's running flash we won't know.
     
  11. Hawks

    Hawks Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Running Hot

    I will say that knowing how hot my Droid can go I'm well within range but after using Succelent Desire and barely cracking 100 degress when I'm hitting 107 on Chevys Froyo its too hot to me. The phone ran great but I just didnt like how hot it got and how quickly it happened. I'm going to try a different kernel and see if that might help, otherwise Froyo was decent. Honestly I still havent noticed that big of a difference between Froyo and my current 2.1 Rom
     
  12. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Well, if you were running 2.1 stock you certainly would see the difference. Anyway whenever I've overclocked a Droid it's always ran hot. These Droids can handle heat, 120 really is not excessive heat for an electronic device like this.