foxfi for s4

Discussion in 'Samsung Galaxy S4' started by droidworld, Jul 11, 2013.

  1. droidworld
    Offline

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Thanks for sharing that. Lol. That does ease my mind. I'll pay attention just in case
     
  2. cybertec69
    Offline

    cybertec69 Senior Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,852
    Likes Received:
    112
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +113
    So you use 50 Gigs on your phone "without tethering", yea right, LOL. Listen I am not here sighting with Verizon, but when a carrier sells you a contract for unlimited data on your cell phone, I am sure tethering, home Internet substitute or business tethering was not part of the contract, there is a reason the company sells separate tethering plans. Do to people abusing their unlimited, it has in the end effected EVERYONE, as is the case with no more unlimited data plans on Verizon or AT&T. I can see 5-10 Gigs a month, but 50-100 is just plain abusive, please you can go cry me a river all you want, you are abusing your unlimited plan by manipulating the data allotment by using your device as a tethering tool with no regard to the rest of the Verizon subscribers. It's like going to an all buffet restaurant, eating all you can eat in one sitting, and then packaging as much food as you can carry for your enjoyment at home. Once again, when Verizon sold you that unlimited data plan, I am sure tethering or home Internet substitute was not in the contract. But once people like yourself started to abuse the system, the carrier said no more unlimited to the rest of the subscribers.Heck, most people don't even use 50-100 gigs on their home Internet, unless they are YouTube and Pron junkies.
     
    Last edited: Jul 14, 2013
  3. MTsang
    Offline

    MTsang Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I got the same message today. First time since the S4 firmware update. It still work I just hit cancel button and go back to the home page. I always try to limit myself 10gb a month data, sometimes I go over a little but its still ok compare to some user that I have read using 50gb is ridiculous! Who can blame Verizon to protect the interest of the company. That alone can ruin it for all of us unlimited user. I believe its only a matter of time.
     
  4. bbtkd
    Offline

    bbtkd Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    646
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +24

    I agree that those streaming many GB should pay accordingly, but at the same time I note that Verizon crams the phone with bloatware designed to promote streaming, just when they're pushing folks to limited plans which incur expensive overage fees. Yes, I understand they are entitled to profit, but don't pretend to be limiting bandwidth to make the system more usable, while really just trying to profit from it. I suppose the overage fees do serve as a disincentive, but I doubt that's Verizon's primary motivation.
     
  5. rexboe
    Offline

    rexboe New Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    When you get the pop up just hit the home button and it will work.
     
  6. droidworld
    Offline

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Good call!! I was leaving the error open because it was still working. Thanks
     
  7. kevsgroove
    Offline

    kevsgroove Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    St. Louis, MO
    Ratings:
    +17
    Okay ....... please explain to me what good came of this update. Can' t root or removes root for those that are/or would want to, need to do a factory reset to get the Wi-fi toggle, and now this hiccup with Foxfi (which I love BTW). Glad I haven't updated yet. It's crazy, but this is the first time I haven't searched for and updated immediately upon hearing it was available. ---Thanks Verizon (that thanks folks, was some serious sarcasm):happy3:

    I know I'll probably have to update (later rather than sooner), and hopefully smarter heads will prevail, the craziness will subside, and we'll be able to use our devices without having to jump through hoops to do so. Shame of the matter is, the S4 is a damn nice microcomputer that also happens to be a phone.
     
    Last edited: Jul 15, 2013
  8. droidworld
    Offline

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    No problems really. Foxi Still works. I dont root so I don't understand all that. .phone is working great to me.
     
  9. MTsang
    Offline

    MTsang Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    In reply to what good does this update come up with. So far, I discovered two things. One is I was able to change my profile name (edit name) in Google+ (no more showing real name when posting). Two, I was able to move my apps to SD card just by going to my application instead of my files. The whole process is easier now. I am sure there are still some goods but I havent got the time to discover them all. Most important foxfi still works.
     
  10. kevsgroove
    Offline

    kevsgroove Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    St. Louis, MO
    Ratings:
    +17
    Forgot about moving apps to the SD card. Guess I never had enough apps to consume the usable internal space. Have a 32 gig installed, maybe I'll move over a couple of things.
     
  11. jacobbones
    Offline

    jacobbones Member

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I have unlimited and I use foxfi.
    I haven't upgraded yet in fear of foxfi not working afterwards, and just popped on here to see if anyone was talking about it.

    So just want to make sure before I upgrade. Foxfi will still work as normal I just have to close the pop-up by hitting home?? Will it pop up everytime you open it or just the first?
     
  12. droidworld
    Offline

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Foxi works fine with the update. The pop up is as mentioned by someone on the forum as a scare tactic. You can just hit the home button on the phone afterwords.
     
  13. kevsgroove
    Offline

    kevsgroove Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    St. Louis, MO
    Ratings:
    +17
    Just installed the update. First thing up ...... Foxfi wants to update, and mentions the dreaded lockscreen to not have any issues, or just ignore the question when it comes up as others have mentioned and either cancel our hit home button. I'll probably check this out tomorrow.
     
  14. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    11,045
    Likes Received:
    744
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +756
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy s4
    Just got the FoxFi update which specifically targeted the s4, still works flawlessly for me.
     
  15. droidworld
    Offline

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    How does the lock screen work? I did the update but just ignore the error message
     
Search tags for this page

did an update to s4 now foxfi does not work

,
does foxfi work on galaxy s4
,
foxfi 2.13 key
,

foxfi 2.13.1

,

foxfi 2.13.1 key

,
foxfi for s4
,

foxfi galaxy s4

,
foxfi verizon
,
nolockscreen foxfi
,
s4 foxfi