foxfi for s4

Discussion in 'Samsung Galaxy S4' started by droidworld, Jul 11, 2013.

  1. cybertec69

    cybertec69 Silver Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +318
    Root is nice as I can attest from my S3, but my thinking is, is it worth it on a new device that is already running buttery smooth out of the box, yes you get to play around a bit more with Root. Like I said, I am not one against Root, heck I can't wait for the Devs to break it, and also give us an unlocked boot loader as was and is the case with the S3, the S4 still does not have an unlocked boot loader, only root access. Once they do this, and everyone is sure that any new update that enhances the device is able to be implemented by the devs including their own sauce on top, I am at the front of the line. Even with the unlocked and rooted S3, everytime a new radio or any new feature that improved the device was easy accessible and able to be implemented into any new ROM, that was and still is the beauty of it, heck I have like five different ROMS on my external Micro SD card including the stock Verizon ROM on my S3, and can switch as I please with ease.
     
  2. droidworld

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Lol it worked
     
  3. droidworld

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    So I gave the application to try and as long as I didn't hit cancel it did connect. Now I'm hoping that there shouldn't be any sneaky hidden fees
     
  4. mike4410

    mike4410 New Member

    Joined:
    May 29, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No I am sorry they are selling unlimited data. I have it and will always have it. I usually use 4 gig. Sometimes I have gone up to 50. But its mine to use I pay for it.

    To say someone who uses data that they pay for is idioic.
     
    #28 mike4410, Jul 11, 2013
    Last edited: Jul 11, 2013
  5. droidworld

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    I have unlimited data plan so this should not impact me
     
  6. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    11,892
    Likes Received:
    1,327
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,482
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy s7 Edge
    There shouldn't be. Heck, my vzw rep even recommended I download FoxFi since I had unlimited. I've kept an eye on my account every day since upgrading and so far no "mobile hotspot" plan was added to my account. Thought he was trying to dupe me into the plan lol
     
  7. droidworld

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Thanks for sharing that. Lol. That does ease my mind. I'll pay attention just in case
     
  8. cybertec69

    cybertec69 Silver Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +318
    So you use 50 Gigs on your phone "without tethering", yea right, LOL. Listen I am not here sighting with Verizon, but when a carrier sells you a contract for unlimited data on your cell phone, I am sure tethering, home Internet substitute or business tethering was not part of the contract, there is a reason the company sells separate tethering plans. Do to people abusing their unlimited, it has in the end effected EVERYONE, as is the case with no more unlimited data plans on Verizon or AT&T. I can see 5-10 Gigs a month, but 50-100 is just plain abusive, please you can go cry me a river all you want, you are abusing your unlimited plan by manipulating the data allotment by using your device as a tethering tool with no regard to the rest of the Verizon subscribers. It's like going to an all buffet restaurant, eating all you can eat in one sitting, and then packaging as much food as you can carry for your enjoyment at home. Once again, when Verizon sold you that unlimited data plan, I am sure tethering or home Internet substitute was not in the contract. But once people like yourself started to abuse the system, the carrier said no more unlimited to the rest of the subscribers.Heck, most people don't even use 50-100 gigs on their home Internet, unless they are YouTube and Pron junkies.
     
    #32 cybertec69, Jul 13, 2013
    Last edited: Jul 14, 2013
  9. MTsang

    MTsang Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I got the same message today. First time since the S4 firmware update. It still work I just hit cancel button and go back to the home page. I always try to limit myself 10gb a month data, sometimes I go over a little but its still ok compare to some user that I have read using 50gb is ridiculous! Who can blame Verizon to protect the interest of the company. That alone can ruin it for all of us unlimited user. I believe its only a matter of time.
     
  10. bbtkd

    bbtkd Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    651
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +26

    I agree that those streaming many GB should pay accordingly, but at the same time I note that Verizon crams the phone with bloatware designed to promote streaming, just when they're pushing folks to limited plans which incur expensive overage fees. Yes, I understand they are entitled to profit, but don't pretend to be limiting bandwidth to make the system more usable, while really just trying to profit from it. I suppose the overage fees do serve as a disincentive, but I doubt that's Verizon's primary motivation.
     
  11. rexboe

    rexboe New Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    When you get the pop up just hit the home button and it will work.
     
  12. droidworld

    droidworld Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    214
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Good call!! I was leaving the error open because it was still working. Thanks
     
Search tags for this page

did an update to s4 now foxfi does not work

,
does foxfi work on galaxy s4
,

foxfi 2.13.1

,

foxfi 2.13.1 key

,
foxfi 2.13 key
,
foxfi for s4
,

foxfi galaxy s4

,
foxfi verizon
,
nolockscreen foxfi
,
s4 foxfi