[ROM] Eclipse v3.0 Droid 3 Port

Discussion in 'TeamHaters' started by davros, Jun 6, 2012.

  1. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Lol the way u said have at it weirdos you'd think we were zombies and u just put something to eat in front of us...
    Resident evil droid 3 edition
    Sent from my Toshiba THRiVE AT105 via Tapatalk
     
  2. cobravnm13

    cobravnm13 Senior Member

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    1,767
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Alabama
    Ratings:
    +54
    Ha. I'll be flashing this later tonight.

    Sent from my 3rd reincarnation of the ever-so-lovable Droid
     
  3. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Now for ADB, the reason i need it so badly is that im on Cricket and have to use the U2nl Proxy method to get my 3g to work, any ideas on a work around?
     
  4. davros

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +32
    what error do you get with adb?error: device offline
     
  5. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Right, but it still shows in device manager as installed and ive tried on multiple computers the only thing that fixes it is to change roms. it doesnt work on any version of eclipse im thinking something is missing thats present in other roms such as a process.
     
  6. davros

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +32
    hmmm i will continue to work on this.
     
  7. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Thanks for your efforts!:icon_ banana:
     
  8. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Any luck?

    Sent from my Toshiba THRiVE AT105 via Tapatalk
     
  9. davros

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +32
    Ya.... safestrap breaks adb in eclipse. Bootstrap doesn't.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk 2
     
  10. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    Im not using safestrap im using the tweaked bootstrap

    Sent from my Toshiba THRiVE AT105 via Tapatalk
     
  11. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
  12. techdigital

    techdigital Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Charlotte NC
    Ratings:
    +0
    New Driver= Epic Fail... No change in status.
     
Search tags for this page

d3 eclipse

,
droid 3 android 3.0
,

droid 3 eclipse

,
droid 3 eclipse 3.0
,

droid 3 eclipse rom

,

eclipse droid 3

,

eclipse rom droid 3

,
eclipse rom for droid 3
,
eclipse v3.0
,
rom eclipse milestone 3