550 mhz minimum?

Discussion in 'UltimateDroid' started by yeoj1323, Dec 12, 2010.

  1. yeoj1323

    yeoj1323 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just installed ultimatedroid on my droid 1, I have no problem overclocking it past 550 mhz, however when I try to go under to save battery it will not go under 550 I am running the stock ultimate droid (newest version)
     
  2. yeoj1323

    yeoj1323 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Any way I can fix this so I can underclock?
     
  3. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Are you using SetCPU or the built-in overclocking?

    DroidForums junkie!!
     
  4. yeoj1323

    yeoj1323 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have attempted useing both (useing the built in first, shutting the built in off and rebooting then trying to use setcpu)
     
  5. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Off topic but what does your blackglass keyboard look like?
     
  6. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    That's weird! Open SetCPU and hit menu, the house, and auto detect. Also, make sure set at boot box is checked.



    DroidForums junkie!!
     
  7. yeoj1323

    yeoj1323 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    All of that have already have done
     
  8. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    [​IMG]



    DroidForums junkie!!
     
  9. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    And you can't move the bottom scale below 550? Is your charger plugged in?



    DroidForums junkie!!
     
  10. yeoj1323

    yeoj1323 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes I can move it below, however it will not go below, also yes my charger is in
     
  11. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Take your charger out ;)



    DroidForums junkie!!
     
  12. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Thanks man. Didn't mean to interrupt. Just happen to see you in this thread. Hope the issue works out.
     
Search tags for this page

android charging mhz minimum