1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Titanium backup didn't restore my apps

Discussion in 'UltimateDroid' started by BlackHoleSlam, Oct 11, 2010.

  1. BlackHoleSlam
    Offline

    BlackHoleSlam New Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    toms river NJ
    Hey just installed UD 1.0 and I love it only thing is jihads backed up all my Alps on titanium backup pro before I flashed I redownloaded titaniumbackup and none of my apps are there any help plz

    Sent from my Droid using Tapatalk
  2. Abe21599
    Offline

    Abe21599 Super Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,344
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    did you actually go into TB and click batch restore?
  3. BlackHoleSlam
    Offline

    BlackHoleSlam New Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    toms river NJ
    Yeah I got hancent and homering baseball back out of 35 other apps

    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. jrod1990
    Offline

    jrod1990 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After wipe did you go in and turn on USB Debugging? You MIGHT have to install busybox through TiB as well... I have had to do both before on previous roms.
  5. Abe21599
    Offline

    Abe21599 Super Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,344
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    yea good point it might be due to busybox. theres an option in TB to install busybox. see if that does anything.
  6. BlackHoleSlam
    Offline

    BlackHoleSlam New Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    toms river NJ
    Did both nothing

    Sent from my Droid using Tapatalk
  7. RafficaX
    Offline

    RafficaX Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you sure you created a batch backup?
  8. BlackHoleSlam
    Offline

    BlackHoleSlam New Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    toms river NJ
    I clicked backup all and it took a while to backup 113 apparently now I have 98 in my list missing some games and root explorer and other stuff that I can't remember

    Sent from my Droid using Tapatalk
  9. joyu
    Offline

    joyu New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you reset after the restore? Sometimes I don't see everything until I reboot.
Search tags for this page
titanium backup cannot restore any apps
,
titanium backup didn't backup my apps
,

titanium backup didn't restore all my apps

,
titanium backup didnt restore recent
,
titanium restore didn't restore all my apps