1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

This show how AT&T add is not true

Discussion in 'Android General Discussions' started by eskanday, Dec 25, 2009.

  1. eskanday
    Offline

    eskanday New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    this video on shows you how you can multitask on the droid same as the iphone.
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Looks like he is on wifi.....

    Check his comments....He admits to being on wifi.....
  3. dezymond
    Online

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,605
    Likes Received:
    488
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Bay Area, California
    you have to be on wifi to multitask like that. this has been discussed numerous times already
  4. jasonb
    Offline

    jasonb New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yup, he must be using wifi at the same time.
  5. Martin030908
    Offline

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yup yup, wi-fi.
  6. coondogg97
    Offline

    coondogg97 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly Burbs
    Is he on WiFi?
  7. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Yes...He admits to it in his comments on youtube....
  8. MrTommy
    Offline

    MrTommy New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Carson City, NV
    Surfing and talking

    I haven't seen the other discussions on this topic, but I can tell you I surf while talking on the phone, and I don't have the wifi hooked up. I'm driving out in the middle of Nevada (no WiFi out there!) and as long as the 3G symbol is showing at the top, I can check my favorite weather and road condition web sites with no problem, all while BS'ing with my driver buddies.

    The AT&T ad is just plain wrong (and lying). :mad:
  9. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I believe you are looking at data that is in your cache....CDMA cannot do both.