1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Soft bootloops after restoring backups?

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by jpnestel, Nov 9, 2011.

  1. jpnestel
    Offline

    jpnestel New Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    I tried restoring 2 different backups in clockwork and got soft loops at the boot screen. Any ideas why this might be happening?
  2. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    Wiping cache inbetween? Which strap are you using?
  3. jpnestel
    Offline

    jpnestel New Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    bootstrap. No I didn't wipe cache, is that why? Thanks for the quick rsponse. I just came from the d1 so I'm still learnin the ins and outs
  4. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    Not sure myself. You could try that, cache doesn't usually bother anything.
  5. kamisan
    Offline

    kamisan New Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas
    I'd clear the cache and go to advanced settings and clear dalvik cache as well, your reboot will be slow the first time around but that might help. Most of the roms for bionic have addon packs and most of those tell you to do that, wipe cache and dalvik cache... I am guessing the reason is due to this devices way of handling databases.
  6. dags5000
    Offline

    dags5000 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I got the same exact thing. I did wipe everything prior to restore but still had the issue, the animation would run until it was about to finally load then it would restart. Next time I tried backing up I wiped cache and dalvik before I backed up and later restore worked. Not sure how or why or what but that is what got it to work for me.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
Search tags for this page

android boot loop after nandroid restore

,

android boot loop after restore

,

bootloop after restore android

,

bootloop after restoring

,

bootloop androcore bootloop factori riset

,

custom rom boot loop after restore

,

nandroid backup boot loop

,

restored backup bootloop s3