[ROM][3.30.2011] Das BAMF 1.3 [New mods and kernel!]

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by Demolition Man, Mar 31, 2011.

  1. tdog7879

    tdog7879 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I installed this Rom on a my freshly rooted phone and it worked perfect ...all I did was downloaded the Rom booted in recovery ..wipe data and cache ..I also installed the launch key apk which is bad ass.. love the Rom ! I do have one question which governor is everyone using ..I'm using the smartass ..I think just cause of the name lol I'm not sure which one is the best to use
     
  2. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    +1 on launchkey, it's what's weened me from adw ex over to fullblown sense.
    +1 on smartass cause of the name and that's what adrynalyne's using

    on the aside pookie?
     
  3. jbg25

    jbg25 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    553
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +1
    I have only one issue with this ROM and am curious if anyone else has experienced this.

    When on stock (rooted) I had no problem with syncing both voice and media with my car. Since loading this ROM...I can only sync media...the voice will not sync.

    Anyone have this? Or any ideas what is going on?
     
  4. leongs

    leongs New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    OP "Modded launcher to include 5 app/transparent app drawer"
    Someone explain me what it is?
     
  5. GSXRADDICT

    GSXRADDICT Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    App drawer is transparent so you will see your background from the app drawer and 5 rows of apps per line in the app drawer

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  6. leongs

    leongs New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks GSXRADDICT. I got it. It's a great rom, love it.
     
  7. GSXRADDICT

    GSXRADDICT Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Over 22 hours and still at 45% holy crap...and over clocked nice very nice!

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  8. BigMcGuire

    BigMcGuire Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +2
    Absolutely loving this rom. Can't wait to do a battery life test (charging atm). I hear a kernel is in the works from Adrynel that doesn't require set-cpu.
     
  9. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,365
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +36
    What kernel are you using? My battery life is nowhere NEAR that good! Also, does anyone know how I can get my VZW visual voicemail back? The voicemail app just takes me to messaging...

    This thread has been Thunder struck!!
     
  10. GSXRADDICT

    GSXRADDICT Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm using the kernel that ships with the Rom using ondemand screen off 245

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  11. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,365
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +36
    Ahhh...I'm scaling smartass <---soo funny!!! I'll give that a shot. Thanks

    This thread has been Thunder struck!!
     
  12. GSXRADDICT

    GSXRADDICT Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you reported since install I noticed right after installing it and setting up setcpu it stayed at 1.2 like it was on performance but after it rebooted it finally scaled down.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk