[ROM][3.30.2011] Das BAMF 1.3 [New mods and kernel!]

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by Demolition Man, Mar 31, 2011.

  1. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    can you reboot into recovery?
     
  2. pookie025

    pookie025 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it starts it but still same image coming up
     
  3. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Pookie forgive me this is a silly question but you do have root access correct?
     
  4. pookie025

    pookie025 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yes i can thether and all
     
  5. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    hhhhhm, okay pookie I'm gonna take a shot at this just cause I love saying your name in my head as I type it. What method did you use to root your thunderbolt?
     
  6. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,746
    Likes Received:
    307
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +317
    Ok, I have this ROM on the SD card and ready to install. I haven't heard a clear answer to two questions.

    1. Do I want to Wipe data and cache? I am rooted but 100% stock.

    2. My S/W version is: 1.12.605.6 - am I good to go with this ROM?

    Thanks in advance
     
  7. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,365
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +36
    Somebody over on thunderbolt forums said he installed 1.3 with no wipe and it works fine. I haven't tried yet either. I have this and Perfect Storm on my SD card but am still stock with an undervolted kernel.
    I'd also like to know the compatibility with .6

    This thread has been Thunder struck!!
     
  8. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Vulcan you should be fine with wiping the cache only.
     
  9. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,746
    Likes Received:
    307
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +317
    Do you know if 1.12.605.6 is ok? (DroidDOES and I are curious now).

    When I use ROM Manager and select Download ROM it asks about wipe and clear cache. Should I just boot to CW recovery and will I have the option that way to just clear cache?
     
  10. amosavitas

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    "I flashed from .6 stock to 1.3 only wiping cache" from post#885 in the original thread at xda, I personally flashed from 1.2 without wiping anything. Make sure you're on the latest cwr Peeps with issues with latest CWR - xda-developers.

    and yessir you can wipe the cache directly from recovery.
     
    #22 amosavitas, Mar 31, 2011
    Last edited: Mar 31, 2011
  11. GSXRADDICT

    GSXRADDICT Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This Rom is amazing loving the clockspeed everything is smooth

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  12. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,365
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +36
    Just did this and the install was flawless! Oh how I missed a transparent pulldown! I wonder if B-boy's MM blue skull pulldown will work...hmmm....

    This thread has been Thunder struck!!